Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συμμετέχει στο συνέδριο και στην τουριστική έκθεση της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων του Ισραήλ

07 Νοεμβρίου 2016 12:26

Στο ετήσιο συνέδριο της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων και Tour Operators του Ισραήλ (ITTAA) που θα πραγματοποιηθεί την περίοδο 22-24 Νοεμβρίου 2016 στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL στην Αθήνα, θα συμμετέχει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου μέσω της Διεύθυνσης Τουρισμού.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με πρωτοβουλία της FEDHATTA, της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων Ελλάδας με τη συμμετοχή 400 και πλέον travel agents και tour operators. Πρόκειται για τη σημαντικότερη ετήσια εκδήλωση της ΙΤΤΑΑ και της τουριστικής αγοράς του Ισραήλ.

Κατά τη διάρκεια των τριήμερων εργασιών του συνεδρίου, θα πραγματοποιηθούν B2B συναντήσεις μεταξύ των επαγγελματιών του Ισραήλ και των συμμετεχόντων, προκειμένου να δημιουργηθούν αλλά και ενδυναμωθούν οι μεταξύ τους συνεργασίες. Παράλληλα θα λειτουργεί σε ειδικό χώρο του ξενοδοχείου η Έκθεση Τουριστικής Προβολής όπου θα έχει το δικό της περίπτερο η Περιφέρεια.

Σημειώνεται, ότι το Νότιο Αιγαίο αποτελεί δημοφιλή προορισμό για την αγορά του Ισραήλ, μια αγορά που ταξιδεύει όλο τον χρόνο και μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην επέκταση της τουριστικής περιόδου. Ήδη τον Νοέμβριο οι πτήσεις από τη συγκεκριμένη αγορά προς τη Ρόδο, εμφανίζονται ενισχυμένες.

«Η προσέγγιση και το άνοιγμα των νέων αγορών καθώς και η επέκταση της τουριστικής περιόδου αποτελούν βασικό στρατηγικό στόχο για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Προς αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε μεθοδικά, θέλοντας να διευρύνουμε την γκάμα των τροφοδοτριών τουριστικών αγορών αλλά και να προσελκύσουμε τουρισμό υψηλών απαιτήσεων καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου στα νησιά μας», δήλωσε η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μαριέτα Παπαβασιλείου.

Η συμμετοχή της ΠΝΑΙ στο ετήσιο συνέδριο και την τουριστική έκθεση της ITTAA έρχεται να προστεθεί στις ενέργειες που καταβάλλονται συντονισμένα για την προσέγγιση, την ενίσχυση και το άνοιγμα των πολλά υποσχόμενων αγορών της Μέσης Ανατολής.

Μεταξύ άλλων, ήταν πετυχημένη η συμμετοχή της Διεύθυνσης Τουρισμού της ΠΝΑΙ πρόσφατα στο 1ο Greek Tourism Workshop στη Βηρυτό, όπου διεφάνη έντονο τουριστικό ενδιαφέρον για τους προορισμούς του Νοτίου Αιγαίου. Σημειώνεται επίσης ότι βρίσκονται σε τελικό στάδιο όλες οι ενέργειες που απαιτούνται για την απευθείας σύνδεση της Ιορδανίας με τη Ρόδο τη σεζόν του 2017.

Εκ της διεύθυνσης Τουρισμού
της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos