Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2021 - Psts.gr
Τρίτη, 05 Οκτωβρίου 2021 02:41

Η ΑΕ Πάρου είναι εδώ!

Η περσινή χρονιά ήταν σημαδιακή για το Παριανό ποδόσφαιρο με την συνένωση και την δημιουργία μίας ανδρικής ομάδας στο νησί.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επανέρχονται σταδιακά Facebook, Instagram και Whatsapp τα οποία είχαν βγει εκτός λειτουργίας για σχεδόν επτά ώρες.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το Facebook και οι αδερφές εταιρείες του, Instagram και Whatsapp παραμένουν μυστηριωδώς εκτός διαδικτύου. Αυτή τη στιγμή παραμένει αναπάντητο το ερώτημα γιατί συνέβη το μπλακ άουτ. Εν τούτοις γνωρίζουμε πώς συνέβη. Νωρίς το πρωί ώρα Αμερικής, μεσημέρι

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Όπως άλλωστε έδειξε η τελευταία πανελλαδική δειγματοληπτική έρευνα “Focus on Tech Life Tips” της εταιρείας Focus Bari για το πρώτο εξάμηνο του 2021, πάνω από τέσσερις στους πέντε Έλληνες (ποσοστό 82%) βρίσκονται πια ενεργά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με το ποσοστό να φθάνει το 97% στις ηλικίες 16 έως 24 ετών.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Άλλαξε πρόσωπο μια από τις πιο εμβληματικές περιοχές του Πειραιά, το Μικρολίμανο και η αλλαγή είναι εντυπωσιακή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκατομμύρια χρήστες του Facebook, Instagram και What’s App βρίσκονται εκτός σύνδεσης εδώ και ώρες και οι εργαζομένοι της εταιρείας δεν μπορούν να μπουν καν στο κτίριο!

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες του Facebook και του Instagram δεν έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς τους εδώ και αρκετή ώρα.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Παρά το γεγονός ότι το μεγαλεπήβολο εμβολιαστικό εγχείρημα του προγράμματος Ελευθερία «έτρεξε» του μήνες προ του καλοκαιριού, τα ποσοστά εμβολιαστικής κάλυψης του πληθυσμού στην Ελλάδα επιβραδύνθηκαν τελευταία με αποτέλεσμα η χώρα να παραμένει σε χαμηλά ποσοστά σε σύγκριση με άλλες χώρες της Ευρώπης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα μέτρα ελευθερίας έρχονται την Τετάρτη για τους εμβολιασμένους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η διεθνών προδιαγραφών, «Σμύρνη μου Αγαπημένη», σε σενάριο της Μιμής Ντενίση και σκηνοθεσία Γρηγόρη Καραντινάκη, πρόκειται ναι κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους τον Δεκέμβριο και το πρώτο τρέιλερ μόλις κυκλοφόρησε.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 5

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos