Η ΑΕ Πάρου είναι εδώ!

Η περσινή χρονιά ήταν σημαδιακή για το Παριανό ποδόσφαιρο με την συνένωση και την δημιουργία μίας ανδρικής ομάδας στο νησί.

Αγωνιστικά το τμήμα με την καθοδήγηση του Λεωνίδα Σμυρνή ήταν σε πολύ καλό επίπεδο, σκορπίζοντας αισιοδοξία και δημιουργώντας προσδοκίες στους Παριανούς φιλάθλους, που στα λίγα εντός έδρας ματς κατέκλυσαν το Δημοτικό Στάδιο της Παροικιάς.

Από τότε έγιναν πολλά που τα γνωρίζουμε όλοι. Και σήμερα μετά από πολλούς μήνες απραξίας, το σκηνικό στήνεται από την αρχή με πολλές δυσκολίες. Συνέβαλε και η παρατεταμένη σεζόν και μαζί με τις ιδιαιτερότητες από την πανδημία, υπήρξε θέμα με τα τεστ ανάμεσα σε διοίκηση και ποδοσφαιριστές, η προετοιμασία άργησε και σύννεφα μαζεύτηκαν ως προς την ομαλή λειτουργία και την δυναμική της ομάδας, καθώς και αρκετά νέα παιδιά αναχώρησαν από την Πάρο κυρίως για σπουδές.
Όμως αυτό που δεν άλλαξε τελικά είναι η δίψα και το πάθος των ποδοσφαιριστών για να τελειώσουν αυτό που πέρυσι διέκοψαν οι αστάθμητοι παράγοντες. Μην ξεχνάμε πως το Παριανό ποδόσφαιρο έχει πολλά χρόνια να γευτεί τη γεύση μιας διάκρισης.
Να υπενθυμίσουμε επίσης πως το ρόστερ αποτελείται σχεδόν αποκλειστικά από ντόπιους παίκτες, καθαρά ερασιτέχνες καθώς συμμετέχουν χωρίς οικονομικές απολαβές, με μοναδικό κίνητρο την αγάπη τους για το νησί.

Σήμερα και μετά από διάφορους κλυδωνισμούς η κατάσταση δείχνει να ομαλοποιείται, η συμμετοχή στις προπονήσεις συνέχεια αυξάνεται και σταδιακά το θετικό κλίμα επανέρχεται.
Όλοι περιμένουν το πρώτο επίσημο ματς κυπέλλου στη Σαντορίνη με στόχο την πρόκριση και τα παιχνίδια της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος που θα δώσουν την ευκαιρία σε παίκτες και προπονητή να έλθουν στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας.
Προβλέπεται ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα, το οποίο θα αναλύσουμε σε προσεχές μας άρθρο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos