Πάρος: Από τα υψηλότερα ποσοστά εμβολιαστικής κάλυψης στην Ελλάδα – Ψηλά και άλλα Κυκλαδονήσια

04 Οκτωβρίου 2021 20:33

Παρά το γεγονός ότι το μεγαλεπήβολο εμβολιαστικό εγχείρημα του προγράμματος Ελευθερία «έτρεξε» του μήνες προ του καλοκαιριού, τα ποσοστά εμβολιαστικής κάλυψης του πληθυσμού στην Ελλάδα επιβραδύνθηκαν τελευταία με αποτέλεσμα η χώρα να παραμένει σε χαμηλά ποσοστά σε σύγκριση με άλλες χώρες της Ευρώπης.

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία, ποσοστό 57,8% επί του συνόλου του πληθυσμού της Ελλάδας είναι πλήρως εμβολιασμένο με κάποιες περιοχές να ξεπερνούν κατά πολύ τον πανελλήνιο μέσο όρο και άλλες να τον υπολείπονται.

Μεταξύ ωστόσο των περιοχών με τη μεγαλύτερη εμβολιαστική κάλυψη στην Ελλάδα είναι το νησί της Πάρου όπου μεγάλο μέρος του πληθυσμού μετείχε στο πρόγραμμα Γαλάζια Ελευθερία και κατάφερε να εμβολιαστεί κατά τους προηγούμενους μήνες.

Υψηλά ποσοστά εμφανίζουν και άλλα νησιά των Κυκλάδων που μετείχαν στο ίδιο εμβολιαστικό πρόγραμμα. Αυτά είναι η Μήλος, η Μύκονος και η Σαντορίνη.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos