Τρίτη, 07 Δεκεμβρίου 2021 - Psts.gr

΄Θέμα χρόνου η προκήρυξη ΑΣΕΠ για τις 1.477 προσλήψεις στους δήμους. Με 86 θέσεις εργασίας αναμένεται να ενισχυθεί και το Κτηματολόγιο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 07 Δεκεμβρίου 2021 20:53

Νέα 48ωρη απεργία σε ΕΛΤΑ και ΕΛΤΑ Courier

Νέα 48ωρη απεργία στις 8 και 9 Δεκεμβρίου σε ΕΛΤΑ και ΕΛΤΑ Courier καθώς οι εργαζόμενοι διεκδικούν κατάργηση της ενοικιαζόμενης εργασίας και Συλλογικές Συμβάσεις με αυξήσεις στους μισθούς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 07 Δεκεμβρίου 2021 20:45

Η κορυφαία ενδεκάδα του 2021

Η διεθνής ομοσπονδία ιστορίας και στατιστικής του ποδοσφαίρου IFFHS, ανακοίνωσε την κορυφαία ενδεκάδα της χρονιάς, στην οποία συμμετέχουν ποδοσφαιριστές από έξι τοπ κλαμπ.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κερδισμένη η χώρα μας από την πρόταση Οδηγίας του Συμβουλίου των υπουργών Οικονομικών της ΕΕ, καθώς της δίνεται η δυνατότητα να εφαρμόσει ειδικούς, μειωμένους κατά έως 30% συντελεστές ΦΠΑ, στα νησιά του Αιγαίου -  Ανοίγει κι ο δρόμος για την υιοθέτηση μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ στην αγορά των ακινήτων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φέτος τα Χριστούγεννα στην Αθήνα θα είναι φωτεινά, καθώς ο ο Δήμος Αθηναίων έχει ετοιμάσει εορταστικές εκδηλώσεις από την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου έως την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου σε 52 διαφορετικά σημεία της πόλης για όλους τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πρωτεύουσας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι γιορτές πλησιάζουν και τι καλύτερο από το να παρακολουθήσεις μια ευχάριστη θεατρική παράσταση ή μια συναυλία κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λίγκ τελειώνει αυτή την εβδομάδα και θα ακολουθήσουν τα νοκ άουτ παιχνίδια μέχρι τον τελικό.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πολύ κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας του μητροπολίτη Μητροπολίτη Αιτωλία και Ακαρνανία Κοσμά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο θάνατος του Σέρβου μπασκετμπολίστα της ΑΕΚ Στέφαν Γέλοβατς, που σε ηλικία 32 ετών έφυγε από εγκεφαλικό επεισόδιο στη διάρκεια της προπόνησης, συγκλόνισε την αθλητική κοινότητα όλης της Ευρώπης.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ
Τρίτη, 07 Δεκεμβρίου 2021 17:39

Κορωνοϊός: 30 κρούσματα στις Κυκλάδες

Αναλυτικά η κατανομή των κρουσμάτων ανά περιφέρεια:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos