Ποιος θα σηκώσει φέτος την Ευρωπαική κούπα;

07 Δεκεμβρίου 2021 18:25

Η φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λίγκ τελειώνει αυτή την εβδομάδα και θα ακολουθήσουν τα νοκ άουτ παιχνίδια μέχρι τον τελικό.

Τα προγνωστικά για την ομάδα που θα φτάσει μέχρι το τέλος έχουν αλλάξει συγριτικά με το ξεκίνημα του θεσμού. Ενώ στην αρχή και ιδιαίτερα μετά τη μεταγραφή του Μέσι οι περισσότεροι πόνταραν την Παρί σαν πρώτο φαβορί, τώρα οι Γάλλοι έρχονται τέταρτοι στις προτιμήσεις, αφού από τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της δεν πείθει πως μπορεί. Βέβαια κανείς δεν μπορεί να την παραβλέψει βλέποντας τον γαλαξία των αστεριών που διαθέτι.

Πρώτο φαβορί προβάλλει η Μάντσεστερ Σίτι του Πέπε Γκουαρντιόλα που πραγματοποιεί ορισμένες τρομακτικές εμφανίσεις και πολλοί πιστεύουν πως ήλθε η ώρα της.

Ακολουθούν, η Μπάγερν Μονάχου που αν και έχασε κάποιους ποδοσφαιριστές, κράτησε τον Λεβαντόφσκι και όλοι γνωρίζουν την σταθερότητα και την αξιοπιστία της και η Λίβερπουλ του Κλοπ που αυτή τη στιγμή θεωρείται η πιο φορμαρισμένη και διεκδικεί μαζί με την Τσέλσι και την Σίτι το πρωτάθλημα στην Αγγλία.

Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι αναφέρονται σαν ισχυρά αουτσάιντερς, η πρώτη γιατί είναι η Ρεάλ και η δεύτερη γιατί η εικόνα της με τον Τόμας Τούχελ στον πάγκο της είναι πολύ βελτιωμένη και συμπαγής.

Σε κάθε περίπτωση το ενδιαφέρον στην κορυφαία παγκοσμίως διοργάνωση παραμένει αμείωτο και στις τάξεις των φιλάθλων επικρατεί ανυπομονησία για την εξέλιξη του θεσμού.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos