Πάρος: Έχασε τη μάχη για τη ζωή από κορωνοϊό παριανός συμπολίτης μας …

21 Μαρτίου 2021 14:31

Θλίψη έχει σκορπίσει στην Πάρο η είδηση του θανάτου παριανού συμπολίτη μας που νοσούσε τον τελευταίο καιρό από Covid – 19.

Ο άτυχος 75χρονος κάτοικος Πάρου είχε διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό στις αρχές Μαρτίου με rapid test που διενεργήθηκε από κλιμάκιο του ΚΟΜΥ – ΕΟΔΥ έξω από κατάστημα τροφίμων στην Παροικία.

Σημειώνεται, ότι είχε επιστρέψει πρόσφατα από την Αθήνα όπου η σύζυγός του είχε νοσηλευτεί σε νοσοκομείο, ωστόσο, στα διαγνωστικά τεστ για κορωνοϊό στα οποία είχε υποβληθεί κατά την είσοδο και την έξοδό του από το νοσοκομείο είχε βρεθεί αρνητικός στον ιό.

Επιστρέφοντας στην Πάρο, βρέθηκε τυχαία θετικός σε rapid test όπως προαναφέρθηκε. Στη διάρκεια της καραντίνας του εμφάνισε συμπτώματα τα οποία επιδεινώθηκαν και αποφασίστηκε η αεροδιακομιδή του σε κάψουλα με πτητικό μέσο από την Πάρο σε νοσοκομείο της Αθήνας η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5 Μαρτίου.

Δυστυχώς, μετά από δύο σχεδόν εβδομάδες νοσηλείας ο άτυχος 75χρονος κατέληξε από επιπλοκές του κορωνοϊού.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos