Πάρος: Στην Εισαγγελία Σύρου ο αστυνομικός που συνελήφθη για ποινικά αδικήματα – Υπηρετούσε πολλά χρόνια στην Πάρο…

11 Φεβρουαρίου 2023 17:11

Το μεσημέρι του Σαββάτου 11 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε η μεταγωγή του αστυνομικού που είχε συλληφθεί πριν από λίγες μέρες στην Πάρο στην Εισαγγελία της Σύρου.

Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο εν λόγω αστυνομικός υπηρετούσε εδώ και πολλά χρόνια στο νησί της Πάρου και οι ύποπτες κινήσεις του είχαν τεθεί στο «μικροσκόπιο» των στελεχών του Α.Τ. Πάρου κάτω από άκρα μυστικότητα.

Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και επισταμένη έρευνα, πραγματοποιήθηκε η σύλληψη από αστυνομικούς συναδέλφους του και σχηματίστηκε δικογραφία σύμφωνα με την οποία κατηγορείται για ποινικά αδικήματα. Η όλη διαδικασία ολοκληρώθηκε από στελέχη του Α.Τ. Πάρου και σύμφωνα με πληροφορίες διαφαίνεται ότι ο κατηγορούμενος αστυνομικός επιδιδόταν σε παράνομη δράση.

Αφορμή για να ξετυλιχθεί το κουβάρι της υπόθεσης, αποτέλεσε καταγγελία ζεύγους αλλοδαπών επιχειρηματιών στο νησί ότι ο φερόμενος ως δράστης τους εκβίαζε.

Δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά τα αδικήματα για τα οποία ο αστυνομικός κατηγορείται. Από την πλευρά της αστυνομίας, δεν έχει γίνει μέχρι αυτή την ώρα κάποια ανακοίνωση.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos