Πάρος: Νέα μηνυτήρια αναφορά σε βάρος αστυνομικού

17 Μαϊος 2023 19:33

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατετέθη νέα μήνυση σε βάρος αστυνομικού που έχει απασχολήσει τους τελευταίους μήνες με τις πράξεις του την κοινωνία της Πάρου.

Κατά πληροφορίες, ζευγάρι επιχειρηματιών που δραστηριοποιείται στο νησί και διατηρεί κατάστημα εστίασης, υπέβαλε μήνυση εναντίον του αστυνομικού, διότι ο τελευταίος έκανε συστηματικά καταγγελίες σε βάρος της οικογένειας αλλά και της επιχείρησης τους.

Το σημαντικό όμως είναι ότι εξαιτίας των καταγγελιών στις οποίες προέβη ο αστυνομικός, διεξήχθη έρευνα στο σπίτι της οικογένειας.

Ωστόσο, ενώ από την έρευνα δεν προέκυψε απολύτως τίποτα επιβαρυντικό, εξαιτίας της, η οικογένεια υπέστη αναστάτωση καθώς βρέθηκε στη δύσκολη και δυσάρεστη θέση να προσπαθεί να αποδείξει την μη τέλεση κάποιας παράνομης πράξης. Φέρεται επίσης να δέχθηκε πλήγμα στην τιμή, στην αξιοπρέπεια και στην υπόληψη των μελών της.

Ο αστυνομικός ο οποίος βρίσκεται σε διαθεσιμότητα, έχει καταδικαστεί στο παρελθόν σε φυλάκιση 13 μηνών με τριετή αναστολή για άλλη υπόθεση.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos