Πάρος: «Γκρέμισαν» τη Δημοσκόπηση οι απαντήσεις των παριανών πολιτών για τον Περιφερειακό της Παροικίας!

12 Νοεμβρίου 2023 19:13

Σε κανένα άλλο ερώτημα της Δημοσκόπησης που διενήργησε η ηλεκτρονική εφημερίδα psts.gr, οι απαντήσεις δεν ήταν τόσο «μπετοναρισμένες»!

Μονοκούκι οι πολίτες της Πάρου, σε ποσοστό 90% περίπου δηλώνουν ότι το κυκλοφοριακό πρόβλημα του Περιφερειακού της Παροικίας (ποσοστό 87,8%) είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα στην πρωτεύουσα του νησιού!

Αντιστοίχως μεγάλο ποσοστό παριανών, για την ακρίβεια ακόμη μεγαλύτερο (89,6%) απάντησε σε σχετικό ερώτημα ότι είναι υπέρ της κατασκευής δεύτερου Περιφερειακού στην Παροικία!

Τα συντριπτικά αυτά ποσοστά, συνάδουν απόλυτα με την απάντηση που έδωσαν οι συμμετέχοντες στη Δημοσκόπηση όταν ρωτήθηκαν για το μεγαλύτερο πρόβλημα σήμερα στην πρωτεύουσα της Πάρου απαντώντας σε ποσοστό 63,5% ότι είναι το κυκλοφοριακό.

Εξειδικεύοντας το ερώτημα στον Περιφερειακό της Παροικίας, 9 στους 10 πολίτες του νησιού εντόπισαν το προβληματικό κυκλοφοριακό στον Περιφερειακό, ζητώντας την κατασκευή νέου για την αποσυμφόρηση της κίνησης.

dimo 3454

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos