Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012 - Psts.gr

Ο ύπνος καταλαμβάνει περίπου το 1/3 της ζωής ενός ανθρώπου και αποτελεί βασική του ανάγκη, καθώς συμβάλλει στην ξεκούραση του σώματος και της σκέψης.

Κατηγορία ΠΕΡΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ

Παρασκευή 30 Μαρτίου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
O Δήμαρχος Πάρου κ.Χρήστος Βλαχογιάννης μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Σύρος TV1 την Παρασκευή 30 Μαρτίου
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

6/4/2007 - 6/4/2012: Πέντε χρόνια συνεχίζουμε τον αγώνα γιατί το ναυάγιο του Sea Diamond είναι ακόμα εκεί

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012 17:34

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη στη Γερμανία

Με συνέντευξη τύπου στις εγκαταστάσεις της ελληνικής πρεσβείας στο Βερολίνο, ολοκληρώθηκε σήμερα (Παρασκευή) το μεσημέρι η πενθήμερη επίσημη επίσκεψη στη Γερμανία της αντιπροσωπείας από

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο πλαίσιο του προγράμματος πρόληψης και προαγωγής υγείας οργανώνει διήμερο δράσεων στην Ερμούπολη Σύρου με θέμα: "Σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα".

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012 17:27

Ιωάννης Βρούτσης:

Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Ιωάννης Βρούτσης, κατέθεσε στη Βουλή αναφορά για ζήτημα που απασχολεί τη Μύκονο του Νομού Κυκλάδων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βασικό θέμα συζήτησης στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν η έγκριση των οριστικών μελετών για την αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου Παροικιάς, του Αγροκηπίου και του αλσυλλίου Εκατονταπυλιανής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos