Παρασκευή, 24 Απριλίου 2015 - Psts.gr

Νίκη της Αυτοδιοίκησης και της λογικής αποτελεί η χθεσινή δημόσια δέσμευση της Κυβέρνησης ότι θα εξαιρέσει από τη δέσμευση των ταμειακών διαθεσίμων των Δήμων στην Τράπεζα της Ελλάδος, τα χρήματα που αφορούν τα ανταποδοτικά τέλη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αντιπάρου συνεδρίασε εκτάκτως την 24η Απριλίου μετά την κοινοποίηση της Πράξεως Νομοθετικού Περιεχομένου με τίτλο «κατεπείγουσα ρύθμιση για τη μεταφορά ταμειακών διαθεσίμων των φορέων Γενικής Κυβέρνησης προς επένδυση στην Τράπεζα της Ελλάδος" (ΦΕΚ 20/4/2015).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σας ενημερώνουμε ότι την τρέχουσα περίοδο του Μαΐου θα εκτελούνται στο επαρχιακό οδικό δίκτυο νήσου Πάρου, εργασίες πρωτίστως ασφαλτόστρωσης, τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας και καθαρισμός τάφρων. Η ακριβής ημερομηνία έναρξης συγκεκριμένων εργασιών καθώς και ο τρόπος διευθέτησης της κυκλοφορίας θα γνωστοποιηθεί άμεσα τόσο σε εσάς όσο και στους χρήστες της οδού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 24 Απριλίου 2015 16:18

Συνεδρίαση Τοπικής Κοινότητας Κώστου

Η Πρόεδρος του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Κώστου προσκαλεί τα μέλη του Συμβουλίου σε τακτική συνεδρίαση στις 29 / 4 / 2015 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.30 μ.μ. στο Τοπικό Κατάστημα, για συζήτηση και γνωμοδότηση στα παρακάτω θέματα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και επισημότητα τελέστηκε στην Καθολική Ενορία του Αγίου Γεωργίου στην Νάουσα της Πάρου (στο Βενετσιάνικο Λιμανάκι, πίσω από το Κ.Ε.Π.) από τον πατέρα Γεώργιο Παλαμάρη, εφημέριο Πάρου η εορτή του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Γεωργίου όπου και είναι αφιερωμένος προς τιμή του ο Ναός. Στην Θεία Λειτουργία συλλειτούργησε και ο π. Βάλτερ, συμφοιτητής του εορταζόμενου εφημερίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για λάθος της κυβέρνησης που δεν εξασφάλισε χρήματα από τη συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου έκανε λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενώ στη Μάλτα τελείτο η νεκρώσιμη ακολουθία για τους, περίπου, 800 νεκρούς του ναυαγίου της Κυριακής, οι αρχηγοί των κρατών της Ε.Ε. συνήλθαν στις Βρυξέλλες, σε μια προσπάθεια να ανασχέσουν τη ροή μεταναστών προς τις ευρωπαϊκές ακτές και να μοιράσουν με πιο δίκαιο τρόπο την υποδοχή των προσφύγων μεταξύ των συνεργαζόμενων ευρωπαϊκών κρατών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναβίωση του αντάρτικου του UCK στα πρότυπα του Μαρτίου του 2001 που σηματοδότησε τις αιματηρές συγκρούσεις μεταξύ Αλβανών και Σλαβομακεδόνων στην ΠΓΔΜ, ή σκηνοθετημένη «τρομοκρατική επίθεση», με στόχο να στρέψει η κυβέρνηση Γκρούεφσκι το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης μακριά από τις καταιγιστικές αποκαλύψεις για παρακολουθήσεις -από τις κρατικές μυστικές υπηρεσίες- των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων πολιτών και κομμάτων, σκάνδαλο που συγκλονίζει τη γειτονική χώρα;

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 24 Απριλίου 2015 12:11

Το δικό της Wi-Fi αποκτά η Google (Project Fi)

Το δικό της δίκτυο Wi-Fi, με την ονομασία Project Fi, παρουσιάζει η Google. Η υπηρεσία αρχικά θα είναι διαθέσιμη στις ΗΠΑ και μόνο σε κατόχους του smartphone του αμερικανικού κολοσσού, του Nexus 6 της Motorola.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos