Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2017 - Psts.gr

Σύσκεψη για την ανέλκυση του ναυαγίου του Sea Diamond έγινε σήμερα στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, υπό τον Υπουργό Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την έμπρακτη αλληλεγγύη της στην Ελλάδα για το προσφυγικό αποδεικνύει και φέτος η Νότια Κορέα, προσφέροντας 800.000 δολάρια για την παροχή στέγασης και περίθαλψης στους πρόσφυγες που διαμένουν στη χώρα μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, το ΠΑΝΕΛΛΉΝΙΟ ΔΊΚΤΥΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΏΝ ΟΜΆΔΩΝ ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗΣ ΜΗΤΡΙΚΟΎ ΘΗΛΑΣΜΟΎ ΚΑΙ ΜΗΤΡΌΤΗΤΑΣ,#thilaZO, διοργάνωσε, την Κυριακή 05 Νοεμβρίου 2017, τον 8ο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό ΠΤΔΘ) σε 57 πόλεις της Ελλάδας, καθώς και στο Λονδίνο από ελληνίδες μητέρες, με σύνθημα «Στηρίζουμε τον Θηλασμό-ΜΑΖΙ!».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα λευκά, αέρινα και άνετα υφάσματα είναι μια από τις πιο δημοφιλείς ενδυματολογικές επιλογές του καλοκαιριού, αφού τόσο οι γυναίκες, όσο και οι άντρες τα προτιμούν για να σε κάθε τους εμφάνιση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μέσα στο επόμενο διάστημα θα πέσουν οι υπογραφές για το χαράτσι στα ακίνητα το οποίο θα υποχρεωθούν να το πληρώσουν όλοι χωρίς εξαιρέσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με την προσοχή στραμμένη σε Αγγλία και Ουρουγουάη συνεχίζεται σήμερα η δράση στο ποδοσφαιρικό κουπόνι.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Καλείσθε την 15η Οκτωβρίου 2017 ,ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:00 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία, σε τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Πρόεδρος του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Κώστου προσκαλεί τα μέλη του Συμβουλίου σε τακτική συνεδρίαση στις 13 / 11 / 2017 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.00 μ.μ. στο Τοπικό Κατάστημα, για συζήτηση και γνωμοδότηση στο παρακάτω θέμα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλείσθε την 15η Νοεμβρίου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:30 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ωράριο Λειτουργίας: 8:30 - 14:00

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos