Τετάρτη, 07 Μαρτίου 2018 - Psts.gr

Την Τετάρτη 7 Μαρτίου, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία ο Διαγωνισμός του psts.gr, που προσφέρει ως δώρο το Bluetooth «Clip & talk», ένα αξεσουάρ υψηλής τεχνολογίας, ιδανικό για όλους, με στερεοφωνικό ήχο για ασφαλή ομιλία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Παρασκεύη 09/03 στις 20:45 η Κινηματογραφική Λέσχη του Αρχίλοχου προβάλει την ταινία ''Νερούδα (Neruda)''

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η 8η Μαρτίου είναι μια ημέρα αφιερωμένη σε όλες τις γυναίκες που πάλεψαν, και συνεχίζουν να παλεύουν για μια αξιοπρεπή ζωή, για κοινωνική χειραφέτηση, ισότητα, ελευθερία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανοίγοντας χθες (06.03.2018) ένα ειδησεογραφικό site σταχυολόγησα κάποιες ειδήσεις.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, με αντικείμενο τα προβλήματα ακτοπλοΐας και ενδοεπικοινωνίας των νησιών, συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 8 Μάρτη 1857 οι εργάτριες στα ραφτάδικα και την κλωστοϋφαντουργία της Νέας Υόρκης διεκδίκησαν ανθρώπινες συνθήκες δουλειάς, 10ωρη εργασία, ίση αμοιβή με τους άντρες συναδέλφους τους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018 στις 8μμ. σας προσκαλούμε στο "Ελεύθερο Βήμα του Αρχιλόχου"

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σπουδαίο ματς θα διεξαχθεί σήμερα στο Λονδίνο, εκεί όπου η Τότεναμ υποδέχεται τη Γιουβέντους στη ρεβάνς του 2-2 της Ιταλίας.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν.3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Δευτέρα 19-03-2018 και ώρα 19.30΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύλληψη ημεδαπού για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης και οπλοκατοχή στην Πάρο Την 06-03-2018 το πρωί συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 35χρονος ημεδαπός ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos