Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020 - Psts.gr

Περιλαμβάνει δωρεάν εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

O Δήμαρχος Μυκόνου και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ συμμετείχε και πραγματοποίησε σχετική εισήγηση στην 9η Συνεδριακή Διάσκεψη της ΚΕΔΕ για τους Δήμους Βορείου και Νοτίου Αιγαίου με θέμα την πορεία και το ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης στη σημερινή εποχή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην VITEX A.E από την αρχή της πανδημίας στηρίζουμε έμπρακτα την εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση του COVID-19.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Μελέτης παρασύρεται και δείχνει τα αισθήματά του στην Πηνελόπη... στις «Άγριες Μέλισσες»

Κατηγορία LIFESTYLE

Την ώρα που όλα δείχνουν ότι ο «κύβος ερρίφθη» για κυρώσεις των ΗΠΑ στην Τουρκία λόγω των S-400, ο Κυριάκος Μητσοτάκης καταδεικνύει την ευρωπαϊκή απροθυμία για παρόμοιες κινήσεις. «Η Ευρώπη έχει βαλτώσει σε “αν” και σε “αλλά”» είπε ο πρωθυπουργός σύμφωνα με το Politico.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο αριθμός των νεκρών από τον νέο κορονοϊό στην Ισπανία το διάστημα Μαρτίου-Μαΐου ήταν σχεδόν 70% υψηλότερος από τον επίσημο απολογισμό εκείνη την περίοδο, δείχνουν σήμερα τα στοιχεία από το Εθνικό Ινστιτούτο Στατιστικής της Ισπανίας (INE), με αποτέλεσμα η αντιπολίτευση να κατηγορεί την κυβέρνηση για συγκάλυψη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε η κληρωτίδα είναι οι εξής: 14, 15, 17, 27, 44 και

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μέσα σε αυτό το πολυτελές τζιπ, ένα αγαπημένο ζευγάρι της Αντιπάρου και η φίλη και οικιακή βοηθός τους, έμελλε να βγουν φρικτό θάνατο.

Δύτης, έχει μόλις ανασύρει τις σορούς τους από το λιμάνι του νησιού.

Τα όσα περιέγραψε στο Livenews του Mega προκαλούν ανατριχίλα. «Ήταν ανοιχτά τα παράθυρα οδηγού και του συνοδηγού χωρίς ζώνες, ο άνδρας προσπάθησε… είχε την τάση να βγει προς τα έξω, αλλά δεν τα κατάφερε, δυστυχώς, η γυναίκα του, που ήταν στη θέση του συνοδηγού, έτσι όπως είδα την κατάσταση, πιθανόν προσπάθησε να βοηθήσει την πίσω… την κυρία που ήταν πίσω».

Οι τρεις τους, περίμεναν μέσα στο αυτοκίνητο για να επιβιβαστούν στο φέρι μπόουτ για την Πάρο. Κάνεις μέχρι στιγμής, δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα τι συνέβη και βρέθηκαν στη θάλασσα.

«Με τη φόρα που είχε το αμάξι, αυτός πάτησε το γκάζι πιστεύω εγώ, πάτησε το γκάζι κατά λάθος, ποιος ξέρει μπερδεύτηκε, και πήγε και έκοψε τον κάβο, το χοντρό το σχοινί, χτύπησε πρώτα λίγο στο κολωνάκι, εκεί πέρα που έχει ένα κολωνάκι. Χτυπάει πάνω στον κάβο, κόβει το σχοινί και πέφτει στην θάλασσα».

Το ζευγάρι μαζί με τη φίλη τους, επέστρεφαν από την Αντίπαρο στην Αθήνα. Μάλιστα ετοιμάζονταν μέρες πριν και έδιναν την εντύπωση ότι ήταν ένα ταξίδι που περίμεναν να κάνουν με ανυπομονησία.

«Ήταν πελάτισσα μου αυτή η γυναίκα, είχε μια βίλα εκεί στην Αντίπαρο. Πριν δύο ημέρες την είχα δει στο λιμάνι και με χαιρέτησε «τι κάνεις» και τέτοια, «θα φύγω» μου λέει «μεθαύριο». Φεύγαν εκείνη την ώρα, πριν δύο ημέρες, πριν δύο ημέρες από το ατύχημα. Στο ίδιο μέρος, στο ίδιο μέρος εκεί την συνάντησα» .

Η 68χρονη επιχειρηματίας, ήταν εξαιρετικά δραστήρια και γνωστή στην Αντίπαρο για την οικολογική της συνείδηση και το αίσθημα να προσφέρει σε όποιον ήταν σε ανάγκη. Όμως, αυτό που λάτρευε πιο πολύ να κάνει, μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο, ήταν να γυρνούν τον κόσμο και να γνωρίζουν ανθρώπους και διαφορετικές κουλτούρες.

«Δεν ήταν καθόλου μεγάλο βάθος όχι. Ήταν γύρω στα 3 μέτρα 3,5 κάπου εκεί. Μπροστά στο λιμάνι ακριβώς της Αντίπαρου. Πάρκινγκ, περίμενε να μπει, να επιβιβαστεί δηλαδή, σε κάποιο φεριμπότ για να πάει στην Πάρο και να φύγει και αυτό και για όλους είναι μία απορία αυτό το πράγμα, το πώς, τι έγινε.»

Στην Αντίπαρο φαίνεται πως είχαν ιδιαίτερη αδυναμία. Περνούσαν τους περισσότερους μήνες του χρόνου εκεί και ήταν ιδιαίτερα αγαπητοί για την έμπρακτη συνεισφορά τους στο νησί, που έχει βυθιστεί στο πένθος.

newsbeast.gr

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τους εμβολιασμούς να έχουν ήδη αρχίσει στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ να περιμένουν την σειρά τους μέχρι το εμβόλιο της Pfizer/BionTech να πάρει έγκριση και εκεί, εγείρονται μια σειρά από κρίσιμα ερωτήματα σχετικά

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η συμφωνία για το Ταμείο Ανάκαμψης έρχεται να «ξεκλειδώσει» το πακέτο 1,8 δισ ευρώ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 5

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos