Παρασκευή, 29 Μαϊος 2020 - Psts.gr

Ο Γιάννης Αλαφούζος έστειλε επιστολή στον Γιώργο Δώνη με την οποία τον ενημερώνει πως η συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό θα ολοκληρωθεί μετά τα playoffs.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εκτέλεση εν ψυχρώ άνδρα έξω από το σπίτι του στη Βούλα το βράδυ της Παρασκευής έχει προκαλέσει σοκ και συναγερμό στις Αρχές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ανακοινώνει την αναθεώρηση προϋπάρχουσας αεροπορικής οδηγίας (notam) με την οποία επιτρέπονται οι αφίξεις/αναχωρήσεις όλων των διεθνών πτήσεων στο αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος» (ΔΑΑ), προσθέτοντας και το

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προϋπόθεση η κατά προτεραιότητα και άμεση κάλυψη των περιοχών όπου καταγράφονται οι μεγαλύτερες ανάγκες

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπάρχουν περιπτώσεις που κάποιος , ενώ παρατίθενται σειρά επιχειρημάτων , δεν απαντά σε αυτά , αλλά επιλέγει να «πει» τα δικά του , τα περισσότερα άσχετα με την υπόθεση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπογράφηκε το «Πρωτόκολλο Παράδοσης Παραλαβής» μεταξύ των αρμοδίων Επιτροπών του ΟΑΕΔ και της ΓΓΑ και δόθηκε οριστική λύση στο ζήτημα, που εκκρεμούσε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 Ρεκόρ ελέγχων στην αγορά εργασίας πραγματοποιήθηκε το έτος 2019, σύμφωνα με την έκθεση του επιχειρησιακού σχεδίου «ΑΡΤΕΜΙΣ» που δημοσιοποιεί σήμερα το Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην αντικατάσταση των κάδων απορριμμάτων στην Αιγιάλη και στα Κατάπολα προχώρησε ο Δήμος Αμοργού .Σε μια προσπάθεια να βελτιωθεί η εικόνα του νησιού, τόσο αισθητικά όσο και σε επίπεδο καθαριότητας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΟΥΝΙΑΔΑΚΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ της 29ης Μαΐου ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΑΒ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Νάξο Την 28-05-2020 το πρωί συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου, 60χρονος αλλοδαπός, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos