Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2020 - Psts.gr

Την 04 κα 05-07-2020 συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, δυο ημεδαποί ηλικίας 26 και 42 οι οποίοι λειτουργώντας επιχειρήσεις είχε τοποθετήσει-αναπτύξει σε τμήμα αιγιαλού ξύλινες κατασκευές, ομπρέλες και ξαπλώστρες προς εκμετάλλευση-ενοικίαση χωρίς άδεια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2020 13:44

Θα εκμεταλλευτούν τα «δώρα»;

Γράφει ο Γιώργος Ραπτάκης

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Κατασχέθηκαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και κάρτες επιβίβασης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με λίγα αλλά ενδιαφέροντα παιχνίδια το σημερινό (06/07) κουπόνι στοιχήματος, στον απόηχο ενός γεμάτου Σαββατοκύριακου! Αγωνιστική δράση σε Ελλάδα, Αγγλία, Ισπανία και Νορβηγία, μεταξύ άλλων, και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις στοιχηματικές επιλογές για εσάς.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2020 13:39

Θανατηφόρο τροχαίο στον Πειραιά

Μοτ/τα, οδηγούμενη από 61χρονο, εξετράπη της πορείας της και ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ανωτέρω οδηγού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίσκεψη – περιοδεία στη Σύρο, πραγματοποίησε κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ, με τον βουλευτή Κυκλάδων Νίκο Συρμαλένιο, μέλη της Ν. Ε. Κυκλάδων και της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ και τον

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το θετικό ισοζύγιο ροών μισθωτής απασχόλησης για το μήνα Ιούνιο του Π/Σ ΕΡΓΑΝΗ με +37.568 θέσεις εργασίας δείχνει ότι οι πολιτικές μας είναι στον σωστό δρόμο αλλά χρειάζονται πολλές και συνεχείς προσπάθειες ακόμα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ναυάγιο του SEA DIAMOND στη Σαντορίνη δείχνει να ακολουθεί την τύχη του ναυαγίου του ΕΞΠΡΕΣ ΣΑΜΙΝΑ, με μία καθυστέρηση 7 ετών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τις τελευταίες μέρες στο πανέμορφο νησί του Αιγαίου στη Σίφνο, η σκέψη μου γύρισε πίσω στην απόφασή μου να ασχοληθώ με τα κοινά για ένα κυρίως λόγο,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δόθηκε στη δημοσιότητα το μεσημέρι της Δευτέρας ολόκληρη η λίστα με τα χρήματα που δόθηκαν σε Μέσα Ενημέρωσης (εφημερίδες, κανάλια, ραδιόφωνα, ιστοσελίδες) για την καμπάνια "Μένουμε Σπίτι".

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos