Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2020 - Psts.gr

Σοκαριστικό είναι το δημοσίευμα-αποκάλυψη της γερμανικής εφημερίδας Die Welt που φέρει τον τούρκο Πρόεδρο Ερντογάν να ζήτησε από τους στρατηγούς του να προκαλέσουν ένα θερμό επεισόδιο βυθίζοντας ελληνικό πλοίο ή καταρρίπτοντας ελληνικό μαχητικό αεροσκάφος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκ μέρους της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και για επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και ειδικότερα για τον περιορισμό της διασποράς των επιπτώσεων της νόσου COVID-19, ανακοινώνονται τα κάτωθι:

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επίσκεψη στην Ίο πραγματοποίησε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας, όπου την Παρασκευή 28

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Μυκόνου έχοντας θέσει ως στρατηγική κατεύθυνση την υλοποίηση κυκλοφοριακών παρεμβάσεων με σεβασμό στις βασικές αρχές της βιώσιμης αστικής κινητικότητας και οδικής ασφάλειας, βρίσκεται σε φάση υλοποίησης του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) για το νησί της Μυκόνου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 207 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας το τελευταίο 24ωρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δραστήρια, προσηνής, χαμογελαστή και παθιασμένη με την κουζίνα, η αγαπημένη μας Παριανή σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου «μπαίνει» από την Δευτέρα 31 Αυγούστου στα σπίτια μας μέσω της νέας της καθημερινής τηλεοπτικής εκπομπής!

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Η χρήση της μάσκας καθίσταται υποχρεωτική σε όλους τους εσωτερικούς χώρους, και στους εξωτερικούς όπου υπάρχει συγχρωτισμός, καθώς και στα μέσα μεταφοράς μαθητών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κυρία Κεραμέως έκανε εκτενή αναφορά στα μέτρα που έχουν ήδη ληφθεί και την προετοιμασία που έχει γίνει για την ασφαλή λειτουργία των σχολείων και σημείωσε ότι αν χρειασθεί θα ληφθούν αυστηρότερα μέτρα ή πιο ελαστικά. 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Συνεχίζουμε την έκδοση και τη σταθερή δημοσιοποίηση των εκθέσεων του συστήματος «ΗΛΙΟΣ» φωτίζοντας ξανά όλες τις πτυχές του ασφαλιστικού συστήματος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δεύτερη ευκαιρία για δηλώσεις αναστολών Ιουλίου έως 4 Σεπτεμβρίου - Παράταση και στις δηλώσεις του Συν-Εργασία - Ποιοι λαμβάνουν το επίδομα των 534 ευρώ
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos