Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020 - Psts.gr

Σήμερα, 22/09/2020 δηλώθηκαν 346 επιπλέον κρούσματα. Από τα 318 εγχώρια κρούσματα, τα 23 συνδέονται με γνωστές συρροές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

O yφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την ενημέρωση των συντακτών για τον κορονοϊό ανακοίνωσε επιπρόσθετα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς. Μεταξύ τους, είναι η αναστολή για όλες τις υπαίθριες θεατρικές παραστάσεις, εκτός των θερινών κινηματογράφων. Το μέτρο θα ισχύει από την Πέμπτη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αναβάλλεται η αυριανή Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ εξαιτίας κρούσματος κορωνοϊού σε υπάλληλο, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Σαρλ Μισέλ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

77 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι - 23 κρούσματα συνδέονται με γνωστές συρροές - 25 εντοπίστηκαν στις πύλες εισόδου -  Η εξάπλωση της επιδημίας είναι πλέον πιο αργή, λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί, δήλωσε ο Γκίκας Μαγιορκίνης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έδειραν και λήστεψαν ιδιοκτήτη σούπερ μάρκετ - Τον χτύπησαν στο κεφάλι και στη πλάτη και του απέσπασαν ρολόγια μεγάλης αξίας, κοσμήματα και το κινητό του τηλέφωνο - Ανησυχία στο νησί από τα αλλεπάλληλα κρούσματα ληστειών και ωμής βίας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκ νέου η Κρασνόνταρ στον δρόμο ελληνικής ομάδας, εκ νέου οι Κρασνόνταρ στον δρόμο του ΠΑΟΚ, ως εμπόδιο για να μπει πρώτη φορά στους ομίλους του Champions League. Αλλά η παράδοσή του κόντρα σε ρωσικές ομάδες δεν τον ευνοεί.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ούτε οι πηχυαίοι τίτλοι, ούτε οι πομπώδεις εκφράσεις των δελτίων τύπου της περιφέρειας μπορούν να κρύψουν την αλήθεια για τις ελλείψεις σημαντικών έργων αντιπλημμυρικής προστασίας στα νησιά και τις διαχρονικές ευθύνες κράτους και τοπικής διοίκησης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 21-09-2020 το βράδυ συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 22χρονος ημεδαπός και 22χρονος αλλοδαπός στην κατοχή των οποίων βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους  -5,5- γραμμ..

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Μυκόνου ανακοινώνει την έναρξη πραγματοποίησης του πολύ σημαντικού έργου για το νησί της Μυκόνου, «Επέκταση του Βιολογικού Καθαρισμού της Αλογομάνδρας Μυκόνου», καθώς υπογράφηκε η σύμβαση υλοποίησης μεταξύ ΔΕΥΑΜ και αναδόχου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos