Πέμπτη, 25 Μαρτίου 2021 - Psts.gr
Ερχονται βελτιώσεις στα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον Τουρισμό, όπως υποστήριξε ο Χάρης Θεοχάρης
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλύτερη αρχή δεν θα μπορούσε να φανταστεί. Η Εθνική ομάδα διέψευσε όλα τα σε βάρος της προγνωστικά και απέσπασε ισοπαλία 1-1 από την Ισπανία στην Γρανάδα, κάνοντας ένα ονειρεμένο ξεκίνημα στην προσπάθειά της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η επιστροφή του Νικηφόρου και του Σέργιου στο αρχοντικό των Σεβαστών θα τους γεμίσει ερωτηματικά... στις «Άγριες Μέλισσες»

Κατηγορία LIFESTYLE

Οι τυχεροί αριθμοί στη κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 3, 7, 8, 31, 35 και Τζόκερ ο αριθμός 7.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ευρωπαϊκή Ένωση ζήτησε σήμερα από τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εγγυήσεις καλής θέλησης για την ανανέωση των σχέσεων.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιβλητική και μεγαλειώδης ήταν η στρατιωτική παρέλαση με την οποία κορυφώνεται ο εορτασμός για την επέτειο των 200 χρόνων από την κήρυξη της Ελληνικής Επανάστασης. Ένα από τα πιο συγκινητικά στιγμιότυπα ήταν η παρέλαση των Ευζώνων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων ανακοίνωσε πως η επιτροπή ασφαλείας του θα συγκαλέσει μια σύσκεψη ειδικών στις 29 Μαρτίου, προκειμένου να μελετήσει περαιτέρω τα περιστατικά, που έχουν αναφερθεί, δημιουργίας θρόμβων, τα οποία συνδέονται με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού που έχουν αναπτύξει η εταιρεία AstraZeneca και το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χωρίς επταήμερη καραντίνα εισέρχονται από σήμερα στην Ελλάδα οι εμβολιασμένοι Ισραηλινοί επιβάτες, σύμφωνα με νέα NOTAM της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Αναλυτικότερα τα κρούσματα στις περιφερειακές ενότητες που ανήκουν στην Αττική:
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.588, εκ των οποίων 8 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos