Πέμπτη, 01 Ιουλίου 2021 - Psts.gr

Η εξάπλωση της ινδικής μετάλλαξης φέρνει πιο κοντά και το θέμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού, σε συγκεκριμένες επαγγελματικές κατηγορίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ιερά Μονή Αγίων Αναργύρων που υψώνεται σε μια μαγευτική λοφώδη τοποθεσία ανατολικά της Παροικίας με ομώνυμο όνομα, πανηγυρίζει σήμερα 1η Ιουλίου τιμώντας την μεγάλη εορτή των Αγίων Αναργύρων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε επίσης τη μεταφορά της Μυκόνου από το «κίτρινο» επίπεδο, στο «πορτοκαλί», λόγω αύξησης του επιδημιολογικού φορτίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις εισηγήσεις της Επιτροπής Λοιμοξιωλόγων αλλά και τις αποφάσεις της Κυβέρνησης για τις μετακινήσεις των πολιτών αναφέρθηκε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς κατά την ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα 25 είναι τα νέα κρούσματα κορονοϊού από τη μεταδοτική μετάλλαξη Delta στην Ελλάδα, όπως ανακοίνωσε σήμερα (7/1) ο ΕΟΔΥ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων στην Αττική και στην υπόλοιπη Ελλάδα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η λοίμωξη Covid-19 είναι συχνή στους σκύλους και στις γάτες συντροφιάς, όταν ζουν σε σπίτια όπου οι ιδιοκτήτες τους έχουν κορωνοϊό, σύμφωνα με μία νέα ολλανδική επιστημονική μελέτη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 38 οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Mε την εξ αποστάσεως εργασία να παραμένει σημαντική ανερχόμενη τάση, παρά τη σταδιακή αποκατάσταση της κανονικότητας στον πλανήτη, το καθεστώς εργασίας των digital nomads δείχνει να γίνεται πιο επίκαιρο από ποτέ. Καθώς, οι digital nomads εξελίσσονται σε μια

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόκειται για το εμβληματικότερο τοπόσημο στην Πάρο!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos