Σάββατο, 10 Ιουλίου 2021 - Psts.gr

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.327, εκ των οποίων 6 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 437.345 (ημερήσια μεταβολή +0.5%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 10 Ιουλίου 2021 12:37

Με το 3.20 στον τελικό του Copa America

Ώρα για τρόπαιο στη λατινική Αμερική με τελικό Αργεντινή - Βραζιλία, ένας εκ των Μέσι, Νεϊμάρ θα σηκώσει την κούπα.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Φτάσαμε αισίως στους τελικούς και των δύο μεγάλων διεθνών διοργανώσεων του καλοκαιριού. Αργεντινή – Βραζιλία και Αγγλία – Ιταλία οι δύο καυτές αναμετρήσεις.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Το Σάββατο (10/07) έφτασε και μαζί του «κουβαλάει» ένα άκρως ενδιαφέρον κουπόνι πάμε στοίχημα! Το Betarades.gr εντόπισε τα πιο δυνατά προγνωστικά στοιχήματος.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

«Οι ανεμβολίαστοι θα κολλήσουν σχεδόν όλοι» σημείωσε ο καθηγητής, εκφράζοντας βεβαιότητα ότι «θα ξεπεράσουμε τα 3.000 κρούσματα περίπου στις 20 με 22 Ιουλίου»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλπάζει η μετάλλαξη Δ που «μεταδίδεται σε 15 με 30 δευτερόλεπτα» - Πυρετώδεις προετοιμασίες για το νέο πλαίσιο λειτουργίας των χώρων υγειονομικού ενδιαφέροντος - Συναγερμός για τα μαζικά κρούσματα σε παιδικές κατασκηνώσεις στην Χαλκιδική, τα Χανιά και το Καπανδρίτι

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εως το τέλος του μήνα η συμπλήρωση των μηχανογραφικών - Οι δύο αλλαγές που πρέπει να προσέξουν οι υποψήφιοι

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιτροπή επιστημόνων που συμβουλεύουν τη γαλλική κυβέρνηση για την πανδημία προειδοποίησε χθες ότι μπορεί να χρειαστεί να εμβολιαστεί έως και το 95% του πληθυσμού για να αναχαιτιστεί η εξάπλωση της παραλλαγής Δέλτα του κορωνοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για ένα εφιαλτικό κύμα καύσωνα με θερμοκρασίες που πιθανώς θα σπάσουν τα τρέχοντα ρεκόρ ετοιμάζονται πάνω από 31 εκατ. άνθρωποι στις δυτικές και νοτιοδυτικές ΗΠΑ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos