Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2021 - Psts.gr

Αυτό ωστόσο δεν θα επηρεάσει καθόλου την αύξηση της θητείας των κληρωτών που ήδη ξεκίνησε να εφαρμόζεται

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά η γεωγραφική κατανομή των νέων κρουσμάτων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.854, εκ των οποίων 7 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού πήρε σήμερα ο 30χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Γαρυφαλιάς την περασμένη Παρασκευή στη Φολέγανδρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο πρόεδρος του ΣΑ καταδίκασε τις εξαγγελίες για το άνοιγμα τμήματος της περίκλειστης περιοχής των Βαρωσίων 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την νέα ψηφιακή υπηρεσία myEFKAlive παρουσίασαν σήμερα ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης και ο Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης μαζί με τη Διοίκηση του ΕΦΚΑ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2021 17:38

Συλλήψεις στις Κυκλάδες

Σύλληψη (3) μη νόμιμων αλλοδαπών στη Μύκονο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 22-07-2021 το πρωί συνελήφθησαν στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, δύο ημεδαποί ηλικίας 54 και 59 ετών οι οποίοι ασκούσαν πλανόδιο υπαίθριο εμπόριο χωρίς άδεια.


Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 22-07-2021 συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 55χρονη ημεδαπή η οποία διατηρούσε οικόσιτο – παραγωγικό ζώο σε υπαίθριο χώρο (οικόπεδο) έχοντας περιορίσει με ακατάλληλο τρόπο (παστούρωμα) την κινητικότητά του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου επισκέφθηκε σήμερα, Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, όπου πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη, στην οποία εκτός από τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, κ. Γιώργο Λεονταρίτη συμμετείχαν οι εξής:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos