Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021 - Psts.gr

Μήνυμα προς όσους πολίτες βρίσκονται στο οικισμό των Ρυτών Κορινθίας να απομακρυνθούν για προληπτικούς λόγους από την περιοχή απεστάλη το απόγευμα του Σάββατου μέσω γραπτού μηνύματος (SMS) από την υπηρεσία Έκτακτης Ανάγκης 112 της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, λόγω φωτιάς στην περιοχή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά η κατανομή των κρουσμάτων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τεράστια έκταση φοροδιαφυγής αποκάλυψαν ελεγκτές της ΑΑΔΕ. Πρόκειται για γραφεία, που είναι κρυμμένα σε διαμερίσματα σε διάφορες περιοχές των Νοτίων Προαστίων και του Κέντρου της Αθήνας, με ΑΦΜ του κεντρικού γραφείου στην Αθήνα και με υποκαταστηματα στη Μύκονο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.472 , εκ των οποίων 13 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια νέα δωρεάν υπηρεσία στη σελίδα της MTC GROUP φέρνει τους Δήμους με τους οποίους η εταιρία συνεργάζεται ακόμη πιο κοντά στους παραγωγούς περιεχομένου.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Κωνσταντίνα Αδάμου ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή της από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΜέΡΑ 25.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αεροδιακομιδή ασθενών από την Πάρο προς νοσοκομείο της Αθήνας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Ιουλίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Μυκόνου προχώρησε σήμερα 23 Ιουλίου στην υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ)», στο πλαίσιο του προγράμματος «Authenticities».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Προκηρύσσεται ο διαγωνισμός από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos