Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021 - Psts.gr

Νέα αεροδιακομιδή από την Πάρο προς νοσοκομείο της Αθήνας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Ιουλίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

333 προσλήψεις στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η καταγραφή των συμπτωμάτων που χαρακτηρίζουν τη μετάλλαξη «Δέλτα» από τους κλινικούς γιατρούς και τους ερευνητές γίνεται σε πραγματικές συνθήκες, δηλαδή όταν οι ασθενείς (είτε εμβολιασμένοι, είτε ανεμβολίαστοι) αναζητούν ιατρική βοήθεια.

Κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ

O εισαγγελέας καλεί σε ανωμοτί κατάθεση δύο ψαράδες από την Ερέτρια, οι οποίοι κατονομάστηκαν από αυτόπτη μάρτυρα - Έχουν διορία μέχρι τη Δευτέρα να καταθέσουν - Τι είπε στις αρχές ο αυτόπτης μάρτυρας - Πώς αξιολογεί τις εξελίξεις ο δικηγόρος της οικογένειας Βαλυράκη

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την αξία των σκύλων οδηγών για ανθρώπους με οπτική βλάβη αναδεικνύει για πρώτη φορά ένα κοινωνικό σποτ. Γιατί μια δωρεάν υπηρεσία απευθύνεται στους λίγους;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλλαγές σημειώθηκαν στον επιδημιολογικό χάρτη της χώρας διά στόματος του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκου Χαρδαλιά στην καθιερωμένη ενημέρωση που παραχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης 29 Ιουλίου.

Η επικαιροποίηση του επιδημιολογικού χάρτη αφορά και στις Κυκλάδες. Αναφορικά με τη μεταβολή του επιπέδου συναγερμού στα νησιά των Κυκλάδων, 5 από αυτά αλλάζουν «χρώμα».

Έτσι λοιπόν η Π.Ε. Τήνου μεταφέρεται στο επίπεδο 3 αυξημένης επιτήρησης και γίνεται «πορτοκαλί» ενώ μέχρι σήμερα ήταν «κίτρινη».

Και ο Δήμος Αμοργού ανεβαίνει επίπεδο και από «πράσινος» γίνεται «κίτρινος».

Αντίθετα οι Δήμοι Μήλου και Σίφνου πέφτουν επίπεδο και από το «πορτοκαλί» μεταφέρονται στο κίτρινο».

Επίσης και ο Δήμος Κιμώλου πέφτει επίπεδο και από «κίτρινος» που ήταν γίνεται «πράσινος».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην καθιερωμένη ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας στη χώρα το απόγευμα της Πέμπτης 29 Ιουλίου, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κ. Ν. Χαρδαλιάς αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, και στην Πάρο και περιέγραψε ως ανησυχητική την επιδημιολογική επιβάρυνση στο νησί

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.696, εκ των οποίων 9 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποκαλυπτική έρευνα σχετικά με τη στάση των πολιτών για την πανδημία και τον εμβολιασμό, πραγματοποίησε η Alco, για λογαριασμό του ΙΣΑ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos