Σάββατο, 03 Ιουλίου 2021 - Psts.gr

Για πρώτη φορά κατέπλευσε στο λιμάνι της Πάρου το μεσημέρι του Σαββάτου 3 Ιουλίου, πλοίο της ακτοπλοϊκής εταιρείας Fast Ferries.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων στην Αττική και στην υπόλοιπη Ελλάδα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.001, εκ των οποίων 7 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεταξύ των «πρωταθλητών» του εθνικού εμβολιαστικού προγράμματος αναδεικνύεται η Πάρος!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 03 Ιουλίου 2021 16:58

Συλλήψεις σε Σαντορίνη και Μύκονο

Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία στη Θήρα  

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ήρθε το Σάββατο (03/07) και το κουπόνι πάμε στοίχημα είναι στα καλύτερά του! Το Betarades.gr έχει βρει και πάλι τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος. Το EURO είναι αυτό που μαγνητίζει την προσοχή, και ειδικά το Ουκρανία - Αγγλία που γίνεται το βράδυ.

 

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας ανακοινώνει ότι τα πρώτα λεπτά της 3ης Ιουλίου, ώρα 00.09, η Κρήτη ηλεκτροδοτήθηκε για πρώτη φορά από το Εθνικό Σύστημα Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας μέσω της νέας ηλεκτρικής διασύνδεσης Κρήτης-Πελοποννήσου που ολοκληρώθηκε πρόσφατα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά το Ιταλία - Ισπανία που «βγήκε» από τα χτεσινά ματς, απόψε θα προκύψει το ζευγάρι του δεύτερου ημιτελικού, από τις αναμετρήσεις Τσεχία - Δανία και Ουκρανία - Αγγλία.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πρώτο ματς της ημέρας, στα προγνωστικά Euro 2020Euro 2020, αυτό ανάμεσα σε Τσεχία και Δανία στο μακρινό Μπακού. Μεγάλη πρόκριση για τους Τσέχους κόντρα στην Ολλανδία, νικώντας την με 0-2.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Γιώργος Χατζημάρκος: «Τα νησιά μας ξέρουν από εξωστρέφεια, ήταν πάντα κύριο στοιχείο του DNA τους. Έτσι, γίνονται ξανά φάροι καινοτομίας και προόδου»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos