Κυριακή, 04 Ιουλίου 2021 - Psts.gr

Οι συζητήσεις χρηστών στα κοινωνικά δίκτυα πολύ εύκολα ξεφεύγουν εκτός ελέγχου, οπότε το Facebook ελπίζει ότι η τεχνητή νοημοσύνη θα επιτρέψει στους διαχειριστές του κοινωνικού δικτύου να διατηρούν τις συνομιλίες σε ένα πολιτισμένο επίπεδο.

 

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Συνολικά 97.368 ελέγχους διενήργησαν χθες οι αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες και κατέγραψαν 47 περιπτώσεις παράβασης των μέτρων επιδημιολογικού συναγερμού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά, η κατανομή των κρουσμάτων κορονοϊού σε όλη τη χώρα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 619, εκ των οποίων εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Aν και από το κουπόνι της Κυριακής (04/07) απουσιάζουν οι εμπορικές διοργανώσεις όπως το Euro, υπάρχουν ενδιαφέρουσες επιλογές! Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τέσσερα κορυφαία προγνωστικά για εσάς.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με αίτημά του προς την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, ο Δήμος Πάρου ζήτησε να κηρυχτούν οι πυρόπληκτες περιοχές των Κοινοτήτων Κώστου, Λευκών, Μάρπησσας και Αρχιλόχου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 04 Ιουλίου 2021 11:56

Μπορεί η «γαλανόλευκη» στο 1.90

Ο αποκλεισμός του Καναδά από την Τσεχία, έχει αυξήσει σημαντικά τις πιθανότητες πρόκρισης της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο. Μένει να κερδίσει απόψε την Τσεχία, για να πραγματοποιήσει το στόχο της.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Κυριακή, 04 Ιουλίου 2021 11:54

Ο Γιάννης Βρούτσης στη νήσο Κέα

 Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Ν.Δ. και Βουλευτής Κυκλάδων κ. Γιάννης Βρούτσης, την Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021 θα επισκεφθεί τη νήσο Κέα, όπου θα έχει προγραμματισμένη συνάντηση με τη Δήμαρχο του νησιού κα. Ειρήνη Βελισσαροπούλου, τον Έπαρχο κ. Ιωάννη Ευαγγέλου και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το κολύμπι στη θάλασσα είναι εξαιρετικό για να εκτονωθεί και να διασκεδάσει ο σκύλος. Χρειάζεται όμως προσοχή ώστε να μην πιει θαλασσινό νερό. Ενημερωθείτε σωστά και κάντε με ασφάλεια βουτιές παρέα με τον μικρό σας φίλο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Εθνική Ελλάδος μπάσκετ πέτυχε μια σπουδαία νίκη με 81-63 επί της Τουρκία και πήρε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του Προολυμπιακού Τουρνουά. Εκεί, θα αντιμετωπίσει την Τσεχία (5/7, 02:05) στην τελευταία «στάση» πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos