Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022 - Psts.gr
Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2022 01:16

Τζόκερ κλήρωση 2531

Oi τυχεροί αριθμοί ήταν οι 15, 9, 30, 7, 16 και τζόκερ ο αριθμός 20.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η “αλμπισελέστε” σκόρπισε με 3:0 την Κροατία στο Λουσαΐλ, έκλεισε εισιτήριο για τον τελικό της Κυριακής (18/12) και ο ηγέτης της είναι έτοιμος να γράψει μία όμορφη μουντιαλική ιστορία!

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρεμιέρα κάνει την Τετάρτη το «καλάθι του Άι Βασίλη», με τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη να ενημερώνει για το ποιες επιχειρήσεις παιχνιδιών έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ένα νέο επεισόδιο επιστρέφει η αγαπημένη σειρά της ΕΡΤ ''Τα καλύτερα μας χρόνια'' την Τρίτη 13/12, το οποίο έχει γίνει γνωστό, πως θα είναι και το τελευταίο για τη φετινή χρονιά.

Κατηγορία LIFESTYLE

Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για τη βραδιά που θα φωταγωγηθεί το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην πρωτεύουσα της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα περισσότερα σπίτια στολίζονται λαμπερά για τα Χριστούγεννα στην Πάρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Πάρου και η ΚΔΕΠΑΠ, μας προσκαλούν όλους στην εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου που θα λάβει χώρα την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στις 19:00 στην πλατεία Μαντώ Μαυρογένους στην Παροικία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Νέα έφοδος πραγματοποιήθηκε σήμερα στα κεντρικά γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο στο πλαίσιο της έρευνας για το σκάνδαλο διαφθοράς, γνωστό πλέον ως Qatargate.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), ανακοινώνεται διανομή προϊόντων σε σαράντα πέντε (45) συνδημότες μας, ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ την Πέμπτη 15.12.22 και ώρα 10.00 - 14.00

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη Δ.Ε.Υ.Α. Θήρας, με αίσθημα ευθύνης και ευαισθησίας στα πλαίσια της συνεχούς βελτίωσης των παροχών της προς τους εργαζομένους της, που είναι η δύναμης της… και η ψυχή της, υπογράφηκε σήμερα παρουσία του Προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. κ. Ορφανού Μανόλη και των

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos