Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2023 - Psts.gr

Είναι γνωστός ο αλέγρος χαρακτήρας των νησιωτών και δη των Κυκλαδιτών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πρωί της Πέμπτης 9 Φεβρουαρίου, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου του νησιού κ. Μάρκου Κωβαίου, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Πάρου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, συνάντηση με εκπροσώπους φορέων από κάθε πεδίο επαγγελματικής δραστηριότητας ή τομέα δράσης του νησιού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα «δόντια» της δείχνει η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» στο νησί της Πάρου που βιώνει έντονα καιρικά φαινόμενα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όσο περνά η ώρα και πλησιάζουμε προς το βράδυ, εντείνεται και η σφοδρότητα των βορείων ανέμων που πλήττουν την Πάρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ταξίδια σε γειτονικά νησιά θα κάνουν οι ομάδες του νησιού.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Από το καλοκαίρι, το TikTok, το Twitter, το Facebook και το Instagram θα κληθούν να αντιμετωπίσουν αυστηρότερους κανόνες βάσει του νόμου της ΕΕ για την εποπτεία περιεχομένου, τον Νόμο για τις Ψηφιακές Υπηρεσίες (DSA).

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Σε προεκλογική συγκέντρωση, στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, η Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, παρουσίασε τις βασικές θέσεις της υποψηφιότητάς της για τον Δήμο Πεύκης-Λυκόβρυσης καθώς και τους πρώτους 31 υποψήφιους του Συνδυασμού «Ενωμένοι».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Aνακοινώθηκε το βράδυ της Παρασκευής η μισθολογική ρύθμιση για τη θεραπεία χρόνιων μισθολογικών ανισοτήτων και στρεβλώσεων που αντιμετωπίζουν καλλιτέχνες που απασχολούνται στο Δημόσιο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2023 21:40

θαλάσσιες διακομιδές από Πάρο και Τήνο

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκαν πρωινές και μεσημβρινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Θηρασιά μετά την διακοπή του επιδοτούμενου δρομολογίου του σκάφους «Ε/Γ – Δ/Ρ Θηρασιά ΙΙ Ν.Θ. 47», που την συνέδεε με το Αμμούδι Θήρας, ανέδειξε ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Φίλιππος Φόρτωμας, με σχετική αναφορά την οποία κατέθεσε σήμερα προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos