Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2012 - Psts.gr

Δεδομένου ότι, πλησιάζει η ημέρα της Καθαρής Δευτέρας και τίθενται από τα μέλη ερωτήματα σε σχέση με το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων αλλά και το καθεστώς πληρωμής των μισθωτών υπαλλήλων κατά την ημέρα αυτή, η ΕΣΕΕ γνωστοποίησε στις εμπορικές επιχειρήσεις τα κάτωθι:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012, η κα Σκαρβέλη Ελένη, Διευθύντρια του ΕΟΤ Βελγίου υποδέχτηκε στο περίπτερο του ΕΟΤ κατά την διάρκεια της τουριστικής έκθεσης "SALON DES VACANCES" τον Δήμαρχο Πάρου κ. Χρήστο Βλαχογιάννη

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνελήφθη χθες (21-2-2012) απόγευμα στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ένας 36χρονος αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν κατηγορούμενος για πλαστογραφία πιστοποιητικών και παράνομη διαμονή στην Χώρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κύριε Δήμαρχε, κύριε πρόεδρε

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

H συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ έχει μετατραπεί σε απλό αγγελιοφόρο και εντολοδόχο των εντολών της τρόικας για κατεδάφιση των συντάξεων προωθώντας μέσα στα δύο περίπου χρόνια του μνημονίου και τρίτο πιο βάρβαρο πακέτο μείωσης των κύριων και επικουρικών συντάξεων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Φεντεραλιστής ευρωπαίος» και υπ΄αυτή την έννοια υπέρ της απώλειας της εθνικής κυριαρχίας δηλώνει με συνέντευξη του στο Europe 1 ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μια πρωτότυπη μορφή τουριστικής προβολής επέλεξε ο Δήμος Πάρου σε συνεργασία με το Γραφείο ΕΟΤ Ολλανδίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos