Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016 - Psts.gr

Κατενθουσίασε η χορευτική ομάδα του Φάρου Τυφλών στη Νάουσα της Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ασταμάτητος στο φετινό πρωτάθλημα ο Α.Ο Σύρου, καθώς σήμερα ξεπέρασε το «εμπόδιο» και του Α.Ο Μυκόνου στο ντέρμπι της 7ηςαγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περιορισμένες οι επιλογές σε σχέση με ένα συνηθισμένο Σαββατοκύριακο, ωστόσο η δράση στις «μικρές» κατηγορίες της Αγγλίας, μεταξύ άλλων, τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων, αλλά και στα πρωταθλήματα μπάσκετ ανά την Ευρώπη, μας κρατούν «ζεστούς» στοιχηματικά, με το Betarades.gr να έχει καταλήξει σε τέσσερα παιχνίδια από το σημερινό πρόγραμμα του πάμε στοίχημα.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Αποπερατώθηκε η κατασκευή ενός πολύ σπουδαίου έργου πνοής για την Μάρπησσα αλλά και την Πάρο ευρύτερα, το οποίο αποτελούσε εδώ και χρόνια όνειρο της κοινωνίας του νησιού και η ανέγερσή του - μετά από χρόνιες καθυστερήσεις και προβλήματα - αποτελεί σήμερα συλλογικό καρπό πολυετών προσπαθειών και κόπων, φορέων, αρχών αλλά και πολιτών του νησιού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορεί να μην έχει βρέξει όσο θα επιθυμούσαν οι κάτοικοι της Νάξου, αλλά την Τετάρτη ήρθαν βροχές και καταιγίδες, έστω και για λίγο...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συχνά καταφεύγουμε σε εξαντλητικές δίαιτες για να χάσουμε περιττά κιλά και τελικά δεν έχουμε αποτέλεσμα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παράδειγμα προς μίμηση η Ελλάδα κατά τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνελήφθη 39χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για το αδίκημα της πορνογραφίας ανηλίκων, μέσω διαδικτύου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε κλιμάκωση της επιθετικής της στάσης στο Αιγαίο προχωρά η Άγκυρα καθώς προανήγγειλε άσκηση με πραγματικά πυρά σε περιοχή που περιλαμβάνει και το Καστελόριζο!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Η συζήτηση (σ.σ. για την ελάφρυνση του χρέους) είναι, ήδη, στο τραπέζι και είναι ζήτημα λίγων εβδομάδων να έχουμε καλά νέα».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos