Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2016 - Psts.gr

Ο Δήμος Σίφνου, σε συνεργασία με την Paths of Greece, παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία στο Σουηδικό και Σκανδιναβικό κοινό τα πεζοπορικά μονοπάτια του νησιού. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στη Στοκχόλμη το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρ.6 άρθρο 75 ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γ. Χατζημάρκος εκπρόσωπος της ΕΝΠΕ στην Εθνική Επιτροπή Παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας και Θάλασσας 2014-2020

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 18-02-2016 το απόγευμα συνελήφθη στη Θήρα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας ένας 30χρονος υπήκοος Αλβανίας, γιατί ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την υπό την επήρεια μέθης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 18-02-2016 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου ένας 53χρονος ημεδαπός, γιατί εκτελούσε οικοδομικές εργασίες σε ακίνητο ιδιοκτησίας 41χρονης ημεδαπής, χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής. Σε βάρος της 41χρονης σχηματίστηκε δικογραφία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 255-257 και 268 του Ν.3463/2006 (Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων) και τις διατάξεις του άρθρου 3 του ΦΕΚ Β’ 1492/2007, σας προσκαλούμε σε δημόσια τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π., που θα γίνει την 23η Φεβρουαρίου 2016 ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου-Αντιπάρου, κατά τη Συνεδρίασή του στις 13 Ιανουαρίου 2016 , αποφάσισε σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό, τη Σύγκληση της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης .

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλίμακα στις αποδείξεις με «πλαστικό χρήμα» για το χτίσιμο του αφορολόγητου για μισθωτούς και συνταξιούχους σχεδιάζει το υπουργείο Οικονομικών. Οι συντελεστές θα κυμαίνονται από 15% έως 40% ανάλογα με το εισόδημα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ικανοποιημένες δήλωναν ελληνικές διπλωματικές πηγές απο το περιεχόμενο του κειμένου των τελικών συμπερασμάτων της συνόδου κορυφής που συμφωνήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στις Βρυξέλλες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

•Την ανερχόμενη σολίστ Τιάνγουα Γιανγκ φιλοξενεί η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών για το Κοντσέρτο για βιολί του Μπρίτεν στην αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης» του Μεγάρου Μουσικής (Βασ.Σοφίας&Κόκαλη) στις 8.30 μ.μ. Η ορχήστρα, υπό τον Στέφανο Τσιαλή, θα παρουσιάσει ακόμη έργα Μπετόβεν και Σούμαν.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos