Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018 - Psts.gr

Με κύριο στόχο να συνδράμει στην ανάπτυξη και την ενίσχυση των Μικρών Οινοποιητικών Επιχειρήσεων ιδρύθηκε o Σύνδεσμος Μικρών Οινοποιών Ελλάδος (ΣΜΟΕ).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018 19:50

Επεκτείνεται το νέο αεροδρόμιο Πάρου;

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, από επίσημα αρμόδια χείλη, εκτός Πάρου, διατυπώθηκε πρόσφατα η υπόσχεση επέκτασης του νέου κρατικού αερολιμένα της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ανάρτηση της Αμερικανικής Πρεσβείας για την Ελληνίδα σεφ...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ναι ναι ξέρουμε, η πρωτεΐνη σε βοηθά να χάσεις βάρος, να χτίσεις μύες και να καταπολεμήσεις τις λιγούρες σου. Έχεις σκεφτεί, όμως, ότι με το να προσθέτεις τόση πρωτεΐνη στη διατροφή σου, ίσως λησμονείς ένα άλλο εξίσου σημαντικό θρεπτικό συστατικό;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Κυριακή 29 Απριλίου χιλιάδες εθελοντές θα συντονιστούν στην πανελλήνια εθελοντική Εκστρατεία “Let’s do it Greece – Γίνε η Αλλαγή που περιμένεις”, καθαρίζοντας, ομορφαίνοντας και αναβαθμίζοντας περιοχές σε όλη την Ελλάδα.
H φετινή πανελλαδική εκστρατεία τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναδείχτηκε μετά από κλήρωση, ο μεγάλος τυχερός του Διαγωνισμού που κερδίζει δώρο ένα μοναδικό Power Bank «Goobay»!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

πως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, από 2-5-2017 ξεκίνησε επίσημα η λειτουργία του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου μας. Είναι μια νέα δομή που θεσμοθετήθηκε με τον ν. 4368 (ΦΕΚ 21 Α΄/21.02.2016) και την Κοινή Υπουργική Απόφαση με Α.Π. Δ23/ΟΙΚ. 14435/1135/29.03.2016. Συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο ως πράξη ενταγμένη στον άξονα προτεραιότητας 4 «Προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης – Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Νότιο Αιγαίο 2014-2020».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρασκευή σήμερα, το κουπόνι παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον και αποτελεί την καλύτερη δυνατή "προθέρμανση" πριν από το Σαββατοκύριακο.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018 15:07

Πανηγύρι Ζωοδ. Πηγής στο Άσπρο Χωριό

Με μεγάλη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε και φέτος ο εορτασμός του Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Άσπρου Χωριού το διήμερο 12 και 13 Απριλίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Attica A.E. Συμμετοχών ανακοινώνει ότι η Επιτροπή Ανταγωνισμού με την από 25/4/2018 απόφασή της ενέκρινε την απόκτηση αποκλειστικού ελέγχου επί της Hellenic Seaways (HSW) από την ATTICA GROUP (η «Εταιρία»).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos