Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2020 - Psts.gr

Χωρίς να υπάρχει κάποια επίσημη πληροφόρηση, φαίνεται πως οι φανατικοί οπαδοί του Μαραντόνα “τιμώρησαν” και πέρα από το νόμο εκείνους που προσπάθησαν να βεβηλώσουν τη σωρό του άσου των γηπέδων που πέρασε στο πάνθεον των ηρώων της στρογγυλής θεάς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μία γυναίκα-μύθος. 71 ηθοποιοί, 900 κομπάρσοι, 32 διαφορετικοί χώροι γυρισμάτων. Η «Ευτυχία», η μεγαλύτερη ελληνική παραγωγή του 2019, που κέρδισε κοινό και κριτικούς, έρχεται σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση, στον ΑΝΤ1.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ένα στοιχείο που παρουσιάστηκε αργά εχθές το απόγευμα και αφορούσε στον λογαριασμό facebook του εφήβου φαίνεται να έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφαση των ενόρκων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) πραγματοποίησαν την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου στην Πάροικιά της Πάρου rapid test ανίχνευσης κορωνοϊού μέσα από το αυτοκίνητο (drive through)

 

.
Από τα συνολικά 23 τεστ που διεξήχθησαν κανένα δεν ήταν θετικό.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 29, 16, 4, 10, 41 και Τζόκερ ο αριθμός 16. 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια απίστευτη ελληνική υπόθεση έφτασε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ), το οποίο καταδίκασε την Ελλάδα σε πρόστιμο ύψους 312.500 ευρώ σε ιδιοκτήτρια ξενοδοχείου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Πειραιάς "φοράει" τα γιορτινά του και υποδέχεται τα Χριστούγεννα, με το στολισμό και τη  φωταγώγηση κεντρικών σημείων της Πόλης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Μύρισε» Χριστούγεννα στην Αλυκή! Το κλίμα έγινε γιορτινό, αποπνέοντας θαλπωρή και ζεστασιά ενόψει των Άγιων Ημερών που έρχονται, σε πείσμα των δυσκολιών που βιώνουμε όλοι εξαιτίας της πανδημίας!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με νέα πολιτική που χαράσσει το Facebook, θα αποσύρει δημοσιεύσεις που εμφανίζουν ψευδείς πληροφορίες για το εμβόλιο

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Κανένα σχολείο δεν θα ανοίξει στη χώρα σύμφωνα με τα μέχρι τώρα επιδημιολογικά δεδομένα για τον κορονοϊό

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 5

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos