Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 - Psts.gr

Το εφεδρικό σχέδιο για την ανάσχεση του κορονοϊού που θα ενεργοποιηθεί εάν επιδεινωθούν οι δείκτες της πανδημίας, αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, με τις κυβερνητικές πηγές να δηλώνουν κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει «ούτε μια στο εκατομμύριο» πιθανότητα για επιβολή γενικού ή τοπικού lockdown.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα Μάρμαρα, στο Δημοτικό γήπεδο Αρχιλόχου τα τμήματα Κ12 του Μαρπησσαικού και του Νηρέα αγωνίστηκαν με τα πιτσιρίκια από τη Μάρπησσα να παίζουν καλύτερα και να κερδίζουν με ευρύ σκορ.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το πρωί του Σαββάτου ο Παμμηλιακός ενημέρωσε τους αρμόδιους του ΑΟ Πάρου πως το τμήμα της Κ14 του σωματείου που επρόκειτο να αγωνιστεί στην Πάρο με το αντίστοιχο τμήμα του ΑΟ Πάρου,

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 22:51

Κ18- Νηρέας – ΑΣ Σαντορίνης 3-3

Συνήθεια που γίνεται λατρεία, τείνουν να χαρακτηριστούν τα παιχνίδια των τμημάτων υποδομής του Νηρέα, που συχνά προσφέρουν θέαμα, ανατροπές και πολλά γκολ.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σεβασμιότατε Μητροπολίτη μας Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας, Μυκόνου Μήλου, Σίφνου, Σερίφου, Κιμώλου, Κύθνου, Φολεγάνδρου, Σικίνου, και Τοποτηρητά, κ. Δωρόθεε,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στις 24-25 Δεκεμβρίου, 31 Δεκεμβρίου-1 Ιανουαρίου και 5-6 Ιανουαρίου

Κατηγορία LIFESTYLE

Σας προσφέρουμε 1 διπλή πρόσκληση για τη θεατρική παράσταση " Ο Καθρέπτης " , Μικρό Θέατρο - Πάρος

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εύκολη μεν, αλλά με μέτρια απόδοση η νίκη της ΑΕ Πάρου, που έλεγξε το ματς καθώς απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα από νωρίς χωρίς όμως να πιάσει τα στάνταρ της απόδοσης της.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 5.870 , εκ των οποίων 12 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 920.683 (ημερήσια μεταβολή +0.6%), εκ των οποίων 50.6% άνδρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos