Κυριακή, 07 Μαρτίου 2021 - Psts.gr
Κυριακή, 07 Μαρτίου 2021 22:08

Λ.Σ Πάρου: Έκαστος εφ’ ω ετάχθη

  • Όταν το Κέντρο Υγείας Πάρου δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τις σύγχρονες ανάγκες των νησιών μας εδώ και χρόνια λόγω έλλειψης προσωπικού, μέσων και κτιριακών υποδομών, πολύ περισσότερο την εποχή της πανδημίας,
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι τυχεροί αριθμοί στη κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 14, 15, 43, 16, 23 και Τζόκερ ο αριθμός 2.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σαν βόμβα έπεσε στην Γαλλία η είδηση του θανάτου του Olivier Dassault, γόνου της γνωστής οικογένειας του μεγιστάνα Serge Dassault.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η πορεία έγινε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις συμπλοκές με αστυνομικούς το μεσημέρι στην πλατεία - «Για απρόκλητη επίθεση κατά των αστυνομικών» μιλά η ΕΛΑΣ - Έντεκα προσαγωγές

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την διατήρηση και μετά το 2021 της μείωσης των ασφαλιστικών εισφορών κατά 3 ποσοστιαίες μονάδες, που για την ώρα αφορά μόνο στην φετινή χρονιά επεξεργάζεται το υπουργείο Εργασίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από τον Θερμαϊκό Κόλπο μέχρι και το Καβούρι στην Αττική, καταγράφηκαν πρωτόγνωρες εικόνες. Στα παράλια της Βόρειας Κρήτης η θάλασσα υποχώρησε ως και κατά 10 μέτρα, αποκαλύπτοντας τον πυθμένα και πετρώδεις πλάκες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδικό σχέδιο για την αντιμετώπιση της έκρυθμης κατάστασης που έχει δημιουργηθεί στα δημόσια νοσοκομεία της Αττικής, λόγω του κορωνοϊού, θέτει σε εφαρμογή το υπουργείο Υγείας, όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο καθηγητής Νίκος Τζανάκης εκτίμησε ότι στην Αττική επικρατεί μετάλλαξη του κορωνοϊού σε ποσοστό 80% με 90% - Από τις 18 με 20 Μαρτίου θα αρχίσει «πάρα πολύ σταδιακή αποκλιμάκωση»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η γεωγραφική κατανομή των 1.142 κρουσμάτων covid-19 που ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ έχει ως εξής:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τις 429 έφτασαν χθες οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας - Στην Αττική εντοπίστηκαν 569 νέα κρούσματα - 130 στη Θεσσαλονίκη

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos