Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021 - Psts.gr

Σε δηλώσεις προέβη ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος κατά την επίσκεψή του στην Πάρο την Παρασκευή 16 Απριλίου, συνοδεία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όπως τόνισε ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και επικεφαλής του προγράμματος «Ελευθερία» τα προβλήματα που

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όσα συνέβησαν κατά τη θυελλώδη συνέντευξη τύπου Δένδια – Τσαβούσογλου, χθες στην Άγκυρα, θα επηρεάσουν τον διάλογο και την προσπάθεια προσέγγισης Ελλάδας και Τουρκίας, εκτιμά ο γνωστός Τούρκος δημοσιογράφος και παρουσιαστής του CNN TURK, Χακάν Τσελίκ,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021 20:13

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν.4555/2018 σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τρίτη 20-04-2021 και ώρα 19.00΄ μέσω τηλεδιάσκεψης, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμος Μυκόνου, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για την ενίσχυση των αθλητικών υποδομών, προχώρησε στη σύναψη σύμβασης με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την επισκευή και αναβάθμιση των υφιστάμενων αθλητικών εγκαταστάσεων στην περιοχή Λάκκα της Χώρας Μυκόνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Με λίγα κλικ θα γίνεται γνωστή η νομική κατάσταση κάθε ακινήτου, ενόψει κάποιας μεταβίβασης, η φερεγγυότητά του για τη λήψη ενός δανείου» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε σύσκεψη για την ψηφιοποίηση του Κτηματολογίου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο επίκουρος καθηγητής Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Γκίκας Μαγιορκίνης, έδωσε μια πρώτη εικόνα των σκέψεων της Επιτροπής για τον κορωνοϊό, αναφορικά με την υπερτοπική μετακίνηση εν όψει του Πάσχα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακαλύψτε τρία αρωματικά και θεραπευτικά βότανα που χρησιμοποιούνται στο μαγείρεμα αλλά καταναλώνονται και ως αφεψήματα συμβάλλοντας στην εύρυθμη πεπτική λειτουργία και την καταπολέμηση τυχόν πεπτικών ενοχλήσεων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλλάζουν επίπεδο στον χάρτη υγειονομικής προστασίας περιοχές της ελληνικής επικράτειας, όπως ενημέρωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021 19:33

Σοκ – Πέθανε στα 52 της η Έλεν ΜακΡόρυ

Θρήνος από την είδηση του θανάτου της πασίγνωστης ηθοποιού, Έλεν ΜακΡόρυ, μόλις στα 52 της χρόνια, μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο του μαστού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos