Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 - Psts.gr

« καταλαβαίνουμε τη φιλοσοφία να προστατευτεί το τοπίο με την αναστολή της έκδοσης νέων αδειών μέχρι να βγει το νέο πολεοδομικό, αλλά να μην ισχύει μονάχα για τους Μυκονιάτες και για τα σπίτια τους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Ριαμπκόφ, δήλωσε σήμερα ότι ο κίνδυνος πυρηνικής σύγκρουσης βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων δεκαετιών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΣάκης Αρναούτογλου είχε προειδοποιήσει για τη μεγάλη αλλαγή του καιρού από τη Δευτέρα (27/3), με τη ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας να έχει «κλειδώσει».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε διαδικτυακή επικοινωνία που είχε ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος με τον Υπουργό Υγείας κ. Θάνο Πλεύρη, τέθηκαν από πλευράς του Δημάρχου ζητήματα που αφορούν στο θέμα της Υγείας στο νησί.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το χτισμένο σε ύψωμα χωριό της Αγκαιριάς, απέχει από το επίνειό του, τον πανέμορφο σήμερα παραθαλάσσιο οικισμό της Αλυκής, περίπου μισό χιλιόμετρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκίνησαν σήμερα Δευτέρα 20 Μαρτίου, τεχνικές εργασίες αντικατάστασης της μετώπης στο κεντρικό λιμάνι της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εργασίες ασφαλτόστρωσης πρόκειται να γίνουν σε τμήμα της Περιφερειακής οδού της Παροικίας κατά τις προσεχείς ημέρες. Το οδόστρωμα θα ασφαλτοστρωθεί από το ύψος του κοιμητηρίου μέχρι τη διασταύρωση του Γκίκα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πρωί του Σαββάτου 18 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε υπό τη διοργάνωση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πάρου, το πρώτο μέρος ενός εξαιρετικά ενδιαφέροντος σεμιναρίου αμπελουργίας με στόχο την ενημέρωση – επιμόρφωση των καλλιεργητών αλλά και του κοινού αναφορικά με την βελτίωση της αμπελουργικής πρώτης ύλης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έντονη βροχόπτωση σημειώθηκε στην Πάρο το απόγευμα της Τετάρτης 15 Μαρτίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο μη επαρκής ύπνος των εργαζομένων στον τομέα της υγείας θεωρείτε ως και «επικίνδυνος» καθώς μέσω αυτού οι γιατροί διακινδυνεύουν όχι μόνο να βλάψουν την υγεία και την ασφάλειά τους, αλλά την υγεία των ασθενών αναφέρει διακεκριμένη επιστήμονας του Πανεπιστήμιου της Μασαχουσέτης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos