Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023 - Psts.gr

Πρώτη μεταξύ των 8 πλέον δημοφιλών προορισμών παγκοσμίως είναι για τους Ιταλούς η Αστυπάλαια σύμφωνα με την ετήσια καθιερωμένη λίστα που διαμόρφωσε και ανακοίνωσε η Εθνική Ένωση Ταξιδιωτικών Bloggers Ιταλίας, ύστερα από επίσκεψη εκπροσώπου της στην «πεταλούδα του Αιγαίου» με πρωτοβουλία του Δήμου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όπως έγινε γνωστό, ο διακεκριμένος νομικός με ποσοστό 33% αναλαμβάνει και επίσημα ως πρόεδρος της ΠΑΕ, όπως ανακοινώθηκε σε συνέντευξη τύπου στο Δημαρχιακό Μέγαρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Το Σάββατο 22 Απριλίου κλείνει η Βουλή και ξεκινάει επισήμως η προεκλογική περίοδος για τις κάλπες της 21ης Μαΐου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπερψηφίστηκε στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου η τροπολογία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), σύμφωνα με την οποία θα πρέπει να κινητοποιηθούν αμέσως κονδύλια για την ενίσχυση των ικανοτήτων και των υποδομών στα σύνορα, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για τη χρηματοδότηση του φράχτη στον Έβρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκδικάστηκαν σήμερα Τετάρτη 19 Απριλίου, τα ασφαλιστικά μέτρα του Δήμου Πάρου σχετικά με την υπόθεση της οδού πρόσβασης στο κοιμητήριο του Προδρόμου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του αρ. 89 του Ν. 4555/2018 παρακαλείσθε όπως συμμετέχετε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση, στο Γραφείο της Κοινότητας Πάρου την25-4-2023, ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα11:00΄ π.μ. , για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την υποψηφιότητα του Γιώργου Γεωργαλλίδη, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στην Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου, ανακοινώνει η παράταξη "Μπροστά το Νότιο Αιγαίο".

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σούπερ παιχνίδια περιλαμβάνει για ακόμη μια ημέρα το ποδοσφαιρικό κουπόνι στοιχήματος, με τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ να "κλέβουν" την παράσταση από το σημερινό πρόγραμμα.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ο Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας εκφράζει την ικανοποίηση του για την έγκριση της Υπαγωγής Ωφελούμενων Φορέων στο Υποέργο «α. Υποδομή δικτύου αποχέτευσης και εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων (Ε.Ε.Λ).» της Δράσης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τη ραγδαία ανάπτυξη του τουρισμού στην Ελλάδα και την επέκταση της τουριστικής περιόδου που επιτεύχθηκε, υπογραμμίζει το Bloomberg σε άρθρο του με τίτλο «Η καλοκαιρινή σεζόν στην Ελλάδα έχει ήδη ξεκινήσει».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos