Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024 - Psts.gr

Τρομερός ο Μανώλης Καραλής στον τελικό όπου έφτασε να διεκδικεί το χρυσό από τον Ντουπλάντις! - Ο Έλληνας πρωταθλητής με ατομικό ρεκόρ (5.87μ.) κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Ακυβέρνητο λόγω μηχανικής βλάβης έμεινε τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης 12 Ιουνίου, αλιευτικό σκάφος από την Αντίπαρο που έπλεε στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Αντιπάρου και Σύρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 88-85 του Ολυμπιακού, εξαργυρώνοντας το σπουδαίο δεύτερο ημίχρονό τους, όταν και σημείωσαν τη μεγάλη ανατροπή. Ακόμη μία τεράστια εμφάνιση από τον Κέντρικ Ναν με 25 πόντους!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο μικροσκοπικό, πανέμορφο νησάκι της Αγ. Καλής, τιμήθηκε κι εφέτος η εορτή της Αναλήψεως στον ομώνυμο ναό που πανηγυρίζει μια φορά το χρόνο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεισμός μεγέθους 4,7 Ρίχτερ σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (12/6) στην Λίνδο της Ρόδου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα, τη Σαντορίνη επέλεξε για τις καλοκαιρινές της διακοπές η Κλόντια Σίφερ.

Κατηγορία LIFESTYLE

Με την κατάθεση ενός νέου νομοσχεδίου του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, θεσπίζεται εφεξής ένα νέο σύστημα ελέγχων με ηλεκτρονικές διασταυρώσεις για τα ανασφάλιστα οχήματα και για όσα επίσης δεν έχουν καταβάλει τέλη κυκλοφορίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι χοροί των Ελλήνων το Σάββατο στη Νάουσα Πάρου: από τον πεντοζάλη της Κρήτης στα Μικρασιατικά παράλια …

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διασωστικά μέσα από την Πάρο, ρίχνονται στη «μάχη» των ερευνών για την ανεύρεση του Αμερικανού συνταξιούχου που αγνοείται στην Αμοργό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα τελευταία μαθήματα Προσανατολισμού έδωσαν σήμερα, Τετάρτη 12 Ιουνίου, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ, οι οποίοι διεκδικούν μία θέση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για την ερχόμενη ακαδημαϊκή χρονιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos