Σάββατο, 29 Ιουνίου 2024 - Psts.gr

Σε εξέλιξη είναι η φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα του Σαββάτου στη Σέριφο σε χαμηλή βλάστηση, με τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν στο νησί να δυσχαιρένουν το έργο της κατάσβεσης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρατά τους διαδικτυακούς της φίλους σε εγρήγορση! Ο λόγος για τη Βρισηίδα Ανδριώτου η οποία χθες βράδυ ανέβασε στα social media ένα τολμηρό στιγμιότυπο.

Κατηγορία LIFESTYLE

Αν θέλεις να δοκιμάσεις έναν άνθρωπο, δώσ'του εξουσία, είπε ο πρώην πρωθυπουργός σε εκδήλωση τουρκικού πανεπιστημίου που τον ανακήρυξε επίτιμο διδάκτορα, μια μέρα μετά την ανάρτηση - πρόκληση Κασσελάκη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη δημοσιότητα δόθηκε το καρέ από το πλάνο του drone της Πυροσβεστικής, τη στιγμή που εντοπίζει το ξέσπασμα της φωτιάς στην Πάρνηθα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κόντρα μεταξύ ηλεκτροκίνησης και υδρογονοκίνησης ξεφεύγει από τα «στενά» όρια του αυτοκινήτου και περνάει στους δύο τροχούς.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Αλίς Βάιντελ και ο Τίνο Χρουπάλα επανεξελέγησαν στην ηγεσία της Εναλλακτικής για την Γερμανία (AfD) από το συνέδριο του κόμματος, το οποίο πραγματοποιείται στο Έσεν, την ώρα που περίπου 45.000 άνθρωποι διαδήλωναν εκφράζοντας την αντίθεσή τους στην διοργάνωση του συνεδρίου στην πόλη τους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Χαμάς τονίζει ότι οποιαδήποτε συμφωνία πρέπει να περιλαμβάνει τον τερματισμό του πολέμου και την πλήρη αποχώρηση των ισραηλινών δυνάμεων από τη Γάζα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos