Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2024 - Psts.gr

Με στόχο την ψηφιοποίηση και τον εκσυγχρονισμό των διαδικασιών για την ψηφιοποίηση της διαδικασίας υποβολής του ναυλοσυμφώνου στις αρμόδιες ελεγκτικές Αρχές και των λοιπών διαδικασιών που εμπίπτουν στον κύκλο της εκμετάλλευσης επαγγελματικών πλοίων αναψυχής στην Ελλάδα, θεσπίζεται η ηλεκτρονική εφαρμογή “e - Ναυλοσύμφωνο”, με διευρυμένο πεδίο εφαρμογής περίπου 7.500 επαγγελματικά πλοία αναψυχής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια νέα φωτογραφία με μαγιό δημοσίευσε σήμερα, Τετάρτη 10/7 στον λογαριασμό της στο Instagram η Δανάη Μπάρκα.

Κατηγορία LIFESTYLE

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ανέλαβαν την πρωτοβουλία για την ένταξη της Σαντορίνης και των Νησιών του Αιγαίου στο παγκόσμιο δίκτυο Great Wine Capitals.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Επί ποδός βρίσκεται το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Πάρου καθώς ξέσπασε φωτιά σε εργοστάσιο με ξύλινα κουφώματα στον Αρχίλοχο Πάρου.

Η φωτιά έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις ενώ στην περιοχή επιχειρούν 5 οχήματα με 13 Πυροσβέστες και εναέρια μέσα.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κοινή διαδικασία του ανεφοδιασμού θα πρέπει να συνοδεύεται από τον απαραίτητο έλεγχο στην πίεση των ελαστικών, ώστε να αποφύγουμε τις απώλειες και να εξασφαλίσουμε τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια στις μετακινήσεις μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοίνωση - Έγκριση κατ’ εξαίρεση άδειας οδήγησης οχημάτων του Δήμου Πάρου από υπαλλήλους και αιρετούς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Κάλυμνος ήταν το νησί που επέλεξε να κάνει διακοπές και αυτό που έμελλε να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αν πολλές φορές μέσα στην ημέρα αναζητάτε κάποιο σνακ με χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη, τότε καλό θα είναι να στραφείτε προς τα φρούτα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοίνωση για απόπειρα τηλεφωνικής απάτης που εμπλέκει το Δήμο Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τα εγκαίνια του έργου ανακατασκευής της γέφυρας Μάκρωνα ολοκληρώθηκε, το απόγευμα της Τρίτης, η επίσκεψη του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Νίκου Χαρδαλιά στο νησί των Κυθήρων και των γειτονικών Αντικυθήρων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos