Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015 - Psts.gr

Στις 20-11-2015 το πρωί συνελήφθη στη Νάξο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου ένας 58χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών με συνολική ποινή φυλάκισης δύο (2) ετών και πέντε (5) μηνών, καθώς και χρηματική ποινή 9.000 ευρώ, για οφειλές προς το Δημόσιο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε αναλυτικά τη συγκρότηση του νέου συμβουλίου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το αγαπημένο σε όλους σας Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του Αρχιλόχου έρχεται πιο ωραίο και πιο πλούσιο σε θέματα και δραστηριότητες απο ποτέ!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Όσο και να προσπαθείτε, δεν μπορείτε να μπλοκάρετε από το Facebook τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ. Φυσικά, αυτό δεν αποτελεί κάποιου είδους αστείο από τους τεχνικούς της ιστοσελίδας προκειμένου να τονώσουν την ματαιοδοξία του ιδρυτή και προέδρου της εταιρείας ή δε σημαίνει ότι ο Ζούκερμπεργκ θέλει να έχει το «μάτι» του επάνω σας.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Σίφνου σας ενημερώνει πως ξεκινά η περίοδος υποβολής αιτήσεων για το νέο εκπαιδευτικό έτος από την Τρίτη 24 Νοεμβρίου έως την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας γνωρίζουμε ότι στις 18 Νοεμβρίου 2015, στο γραφείο του Έπαρχου Πάρου, της Περιφερειακής Ενότητας Πάρου, έγινε η συνάντηση της Κοινής Επιτροπής Εποπτείας του έργου εφαρμοσμένης έρευνας << Διατήρηση και αξιολόγηση αυτοχθόνων οινοποιήσιμων ποικιλιών της Πάρου και Αντιπάρου με δημιουργία πιλοτικού αμπελώνα>>.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σειρά κατηγοριών σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος απήγγειλε η Εισαγγελέας στους συλληφθέντες κατά τη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών αστυνομικών και την ακύρωση του αγώνα μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τη στιγμή που εκδηλώθηκαν τα τεχνικά προβλήματα αλλά και με την κορύφωσή τους που οδήγησε στην αναβολή των εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας με απόφαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής του κόμματος, ήρθαν βροχή οι αντιδράσεις από τους υποψηφίους, οι οποίοι αναμένεται να δρομολογήσουν εξελίξεις.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η μορφή του Νίκου Φλώρου μοιάζει σαν να έχει ξεφύγει από πίνακα του Δομήνικου Θεοτοκόπουλου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εντονα «τιτιβίσματα», θλίψη, προβληματισμός και διχογνωμίες ήταν ο απόηχος των τραγικών γεγονότων στο Παρίσι, έτσι όπως καταγράφηκε στο Διαδίκτυο από τους ελληνόφωνους χρήστες. «Συνολικά 17.660 μοναδικοί χρήστες καταπιάστηκαν με τις τρομοκρατικές επιθέσεις με 80.025 αναφορές σχολιάζοντας στο Twitter, γράφοντας σε προσωπικά blogs ή ειδησεογραφικά sites από τη γνωστοποίηση της επίθεσης έως και το βράδυ της 17ης Νοεμβρίου, πριν δηλαδή από την επιχείρηση της γαλλικής αστυνομίας στο Σεν Ντενί», σημειώνει στην «Κ» η κ. Λένια Μιλιτιάδους από το isMOOD, την εταιρεία social media and web analytics.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos