Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016 - Psts.gr

Στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την δημιουργία δομών ενίσχυσης του δικτύου παροχής κοινωνικών υπηρεσιών προς του νησιώτες, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος με αποφάσεις του, ενέταξε στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο 2014- 2020» την ίδρυση και λειτουργία Κοινωνικού Φαρμακείου Δήμου Άνδρου, και την λειτουργία του Κοινωνικού Φαρμακείου Δήμου Θήρας, προϋπολογισμού δημόσιας δαπάνης 126.360 ευρώ έκαστο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 24-09-2016 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 30χρονος ημεδαπός γιατί λειτουργούσε εξωτερικό χώρο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος για το οποίο ίσχυε απόφαση σφράγισης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πιο χαλαροί οι ρυθμοί στο σημερινό πρόγραμμα του ποδοσφαιρικού κουπονιού, με την 5η αγωνιστική της Σούπερλιγκ να ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση ΑΕΚ – Ηρακλής. Θα μας απασχολήσει στοιχηματικά ο αγώνας που «κλείνει» την αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ ανάμεσα σε Μπέρνλι και Γουότφορντ, όπως και το ματς Νόρκεπινγκ – Τζουργκάρντεν.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Οι Βουλευτές Κυκλάδων κ.κ. Νίκος Συρμαλένιος, Αντώνιος Συρίγος και Νίκος Μανιός καταθέτουν αναφορά την επιστολή της Επάρχου Θήρας κας Θεώνης Λειβαδάρου, της 07.09.2016 με αρ. πρωτ. 6033σχετικά με τον Περιφερειακό δρόμο Αεροδρομίου- Οίας στην Σαντορίνη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 4/10/2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 10.30, θα πραγματοποιηθούν εξετάσεις για Άδεια Οδηγού Γεωργικού Ελκυστήρα, Τύπου Α΄, Β΄ και Πτυχίου Χειριστού, στο γραφείο του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Mε θεματική τον προσβάσιμο τουρισμό, η εφετινή, 37η επέτειος του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού, αναδεικνύει την ανάγκη δημιουργίας των συνθηκών εκείνων ώστε τα ταξίδια και οι κάθε μορφής υπηρεσίες της ευρύτερης τουριστικής βιομηχανίας να είναι εύκολα προσβάσιμες από όλους και ευπροσάρμοστες στις προσωποποιημένες ανάγκες του σύγχρονου, έμπειρου ταξιδιώτη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή έχει ανοίξει πειθαρχική διαδικασία σε βάρος της πρωταθλήτριας του άλματος τριπλούν, Πηγής Δεβετζή, σύμφωνα με τον δικηγόρο της Μιχάλη Δημητρακόπουλο, ο οποίος όμως τονίζει ότι η πελάτης του ουδέποτε έκανε χρήση απαγορευμένων ουσιών και στο τέλος θα διαψευστούν όλοι όσοι αναφέρονται στην επιστροφή των μεταλλίων της (εννοεί προφανώς και για το χάλκινο μετάλλιο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος το 2007 στην Οσάκα).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άρχισε με τους εισηγητές των κομμάτων στις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής, η επεξεργασία του νομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα μέτρα, προκειμένου να «ξεκλειδωθεί» η υποδόση των 2,8 δισ ευρώ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Google και Salesforce θεωρούνται ως οι πιθανότεροι μνηστήρες της εταιρείας, ωστόσο δεν είναι και οι μόνες που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την αγορά της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Πλήρωμα στον Αρη σε μόλις πέντε χρόνια θα στείλει η NASA με εντολή... Κογκρέσου. Λίγο πριν από την αλλαγή «φρουράς» στον Λευκό Οίκο η Γερουσία των ΗΠΑ υποχρεώνει για πρώτη φορά τη NASA να μπει δυναμικά στην παγκόσμια κούρσα για την κατάκτηση του «κόκκινου πλανήτη» και για τον σκοπό αυτό δεσμεύει το ποσό των 19,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos