Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017 - Psts.gr

Πολλά μελάνια τατουάζ περιέχουν βαρέα μέταλλα που έχουν συνδεθεί με ένα μεγάλο αριθμό προβλημάτων υγείας συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου και νευροεκφυλιστικών ασθενειών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το θέμα της υποστελέχωσης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που παραμένει σε εκκρεμότητα, έθεσε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συναντήθηκε με τον κο Γιάννη Πλακιωτάκη τ.Πρόεδρο Ν.Δ, τ.Υφυπουργό Εργασίας, Βουλευτή Λασιθίου και Τομεάρχη Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και με τον κο Γιάννη Βρούτση τ.Υπουργό Εργασίας, Βουλεύτη Κυκλάδων και Τομεάρχη Εργασίας ΝΔ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 11-02-2017 το μεσημέρι συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 59χρονος ημεδαπός γιατί προέβαινε σε παράνομες οικοδομικές εργασίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 255-257 και 268 του Ν.3463/2006 (Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων) και τις διατάξεις του άρθρου 3 του ΦΕΚ Β’ 1492/2007, σας προσκαλούμε σε δημόσια τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π., που θα γίνει την 17η Φεβρουαρίου 2017 ημέρα Παρασκευή και ώρα 13:00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 234, 240, 244 του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα Ν. 3463/2006, τον Κανονισμό Εσωτερικής Λειτουργίας Διοίκησης και Διαχείρισης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που θα γίνει την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 11.00 στα Γραφεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου (πλατεία Εκατονταπυλιανής, Παροικία) για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δύο ύποπτοι «γκιουλενιστές» και οι οικογένειές τους συνελήφθησαν κοντά στα σύνορα της Τουρκίας με την Ελλάδα, όπως αναφέρει η Σαμπάχ, επικαλούμενη πηγές ασφαλείας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σκληρή επίθεση στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη για την επίσκεψή του στη Γερμανία εξαπολύει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, τον οποίο κατηγορεί ότι, μεταξύ άλλων, «εμφανίστηκε σήμερα βασιλικότερος του βασιλέως, φορώντας τη φανέλα του ΔΝΤ».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Τιμ Κουκ, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Apple, κάλεσε τις εταιρείες του τεχνολογικού τομέα να δημιουργήσουν νέα εργαλεία προκειμένου να αντιμετωπιστεί η διάδοση ψευδών πληροφοριών που έχουν ως στόχο να εξαπατήσουν τους αναγνώστες.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η νεαρότερη Βρετανίδα που έγινε ποτέ εκατομμυριούχος, κερδίζοντας τη λοταρία, σκοπεύει να μηνύσει την εταιρεία για αμέλεια, επειδή, όπως λέει καταστράφηκε η ζωή της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos