Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2018 - Psts.gr

Το όνειρο της ζεύξης όχι μόνο παραμένει “ζωντανό”, αλλά βρίσκεται σε φάση υλοποίησης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νύχια και τα χέρια μας θέλουμε να είναι πάντα περιποιημένα και όμορφα. Και κυρίως υγιή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2018 13:22

Στοίχημα: Δύο Over από το Nations League

Συνεχίζουμε να κινούμαστε σε ρυθμούς εθνικών ομάδων και σήμερα, Σάββατο (13/10), με τα παιχνίδια για το Nations League να κυριαρχούν.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2018 13:17

Σύλληψη 46χρονου για απόπειρα βιασμού

Την 12-10-2018 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Τήνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, 46χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού, ύστερα από σχετική καταγγελία 33χρονης ημεδαπής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 12-10-2018 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, δύο ημεδαποί ηλικίας 41 και 49 ετών, οι οποίοι εκτελούσαν παράνομες εργασίες εσκαφής. Κατασχέθηκε ένα ερπυστριοφόρο μηχάνημα έργου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2018 13:06

Ο «Πύργος του Φρανκεστάιν» πήγε… Χίο

Η Συνάντηση: Μια όμορφη ιστορία που ξεκίνησε δειλά-δειλά το 1988 στη Μυτιλήνη, η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου, έκλεισε φέτος τα 30 χρόνια της με μια εντυπωσιακή παρουσία της στο νησί της μαστίχας, τη μυροβόλο Χίο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στις 5:15 τα ξημερώματα του Σαββάτου - Μετά τη μετωπική σύγκρουση τα δύο οχήματα πήραν φωτιά - Ελαφρά τραυματίας ο οδηγός του φορτηγού - Νωρίτερα το αυτοκίνητο με τους μετανάστες δεν είχε σταματήσει σε έλεγχο της αστυνομίας
Τραγωδία τα ξημερώματα στην Καβάλα όταν 11 μετανάστες απανθρακώθηκαν αφού το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με φορτηγό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το FBI ζήτησε το πόρισμα της έρευνας που διεξήγαγε το Facebook για τους 50 εκατ. λογαριασμούς που φέρονταν να είχαν παραβιαστεί

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τουλάχιστον οχτώ ορειβάτες έχασαν τη ζωή τους στο όρος Γκούρτζα, στο Νεπάλ, όταν μια σφοδρή χιονοθύελλα διέλυσε την κατασκήνωσή τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ανακοίνωσή του το τουρκικό ΥΠΕΞ υποστηρίζει ότι έγιναν «θηριωδίες» από Ελληνοκύπριους σε βάρος Τουρκοκυπρίων και λέει ότι η Άγκυρα «θα συνεχίσει αποφασιστικά να διατηρεί τα δικαιώματα» στο νησί

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos