Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018 - Psts.gr

Δεν χωράει ανθρώπινος νους το απροσμέτρητο μέγεθος της ασυνειδησίας και της απολίτιστης και αντικοινωνικής συμπεριφοράς κάποιων συμπολιτών μας, φυσικών αυτουργών της αποκρουστικής εικόνας γύρω από κάδο απορριμμάτων στις Καμάρες, σε κεντρικότατο σημείο, πλησίον της Αίθουσας του Πολιτιστικού Συλλόγου Καμαρών!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα ακόμη τζακ ποτ σημειώθηκε στη χθεσινή (21/10) κλήρωση του Τζόκερ καθώς δεν αναδείχθηκε κάποιος νικητής

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέες χρηματοδοτήσεις σε Δήμους της χώρας ύψους 4.578.779,80 ευρώ, στο πλαίσιο των Προσκλήσεων του Προγράμματος «ΦιλόΔημος ΙΙ», για τη συντήρηση σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων και την αναβάθμιση παιδικών χαρών, ενεργοποιούνται με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συγκινητική η ανάρτηση του 20χρονου τενίστα στο instagram με το τρόπαιο στα ύψη - Θρίαμβος η νίκη απέναντι στον Λετονό Έρνεστς Γκούλμπις στον τελικό του τουρνουά ATP 250, που έγινε στην Στοκχόλμη, κερδίζοντας τα σετ 6-4 και 6-4

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Από την Κω, όπου συμμετείχε σε ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση (Παρασκευή 19/10/18) με θέμα την εφαρμογή του μέτρου του Μεταφορικού Ισοδύναμου, η οποία διοργανώθηκε από κοινού με το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, ο Νεκτάριος Σαντορινιός, ανέλυσε διεξοδικά το μέτρο του Μεταφορικού Ισοδύναμου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυτικού Ομίλου Νάουσας Πάρου ΝΑΪΑΣ προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του στην Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 18:30 μ.μ., στην δημοτική αίθουσα στη μαρίνα στη Νάουσα.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το τελευταίο διάστημα υπάρχουν εξελίξεις στο νέο αεροδρόμιο Πάρου οι οποίες κρίνονται απόλυτα θετικές για την τουριστική αναβάθμιση της Πάρου, της Αντιπάρου αλλά και των γειτονικών νησιών μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταιγίδες στο Ιόνιο και τα περισσότερα ηπειρωτικά τμήματα της χώρας φέρνει ο "Ορέστης" - Πως θα κινηθεί το βαρομετρικό χαμηλό, ποιες περιοχές θα επηρεαστούν περισσότερο - Θεσσαλία, Στερεά και Πελοπόννησος στα "πληγούν" από το μεσημέρι και μετά - Πτώση της θερμοκρασίας έως και 10 βαθμούς από την Πέμπτη! - Ο καιρός σήμερα σε όλη τη χώρα – Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι αγωνιστικές στα πρωταθλήματα της Ευρώπης ολοκληρώνονται σήμερα, μετά από ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απαιτούνται πολλοί πυκνοί ψεκασμοί, διαφορετικοί για κάθε περίπτωση και στις σωστές ποσότητες είναι το συμπέρασμα του ρεπορτάζ που έκανε το myota.gr συνομιλώντας με τους ανθρώπους που ασχολούνται με την υπόθεση των κουνουπιών και των ψεκασμών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos