Κυριακή, 10 Ιουνίου 2018 - Psts.gr

Μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (Παράρτημα Κυκλάδων) βρέθηκαν πρώτοι μπροστά στο μακάβριο θέαμα της σορού της άτυχης 61χρονης τουρίστριας η οποία εντοπίστηκε περίπου στις 20: 30΄το βράδυ της Κυριακής 10 Ιουνίου μετά από τριήμερες έρευνες αναζήτησής της αγνοούμενης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε , απογευματινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Μυκόνου για ατύχημα αλλοδαπού ναυτικού στη θαλάσσια περιοχή «ΠΛΑΤΥΣ ΓΥΑΛΟΣ» Μυκόνου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνέβη πριν λίγες ημέρες. Το πλοίο Αικατερίνη Π. προσέγγισε στο λιμάνι της Τήνου ερχόμενο από Μύκονο – Νάξο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεκρή εντοπίστηκε η 61χρονη τουρίστρια Τσεχικής καταγωγής η οποία είχε εξαφανιστεί από την περιοχή της Αλυκής το μεσημέρι της Παρασκευής 8 Ιουνίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διακοπές με επιδότηση του ΟΑΕΔ ή του ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ (πρ. ΟΓΑ) μπορούν να κάνουν 212.500 εργαζόμενοι μισθωτοί, άνεργοι και ασφαλισμένοι ή συνταξιούχοι αγρότες. Άλλοι 200.000 αγρότες μπορούν να εξασφαλίσουν δωρεάν εισιτήρια θεάτρου και δωρεάν βιβλία. Τα πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού του ΟΑΕΔ (πρ. ΟΕΕ) και τα προγράμματα του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας του ΟΠΕΚΑ είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός «μάχονται» για τρίτη φορά στους φετινούς τελικούς της Stoiximan.gr Basket League, υπό το πένθιμο «πέπλο» της απώλειας του κορυφαίου παράγοντα στην ιστορία του «πράσινου» συλλόγου, του Παύλου Γιαννακόπουλου, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 89 ετών.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, έχει ήδη «κλειδώσει» το όνομα του προσώπου που θα αναλάβει εφεξής την Προεδρία της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. μετά την παραίτηση του κ. Α. Μαρινόπουλου από τη συγκεκριμένη θέση ευθύνης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Ανάφης στο λιμένα Θήρας, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ IV'' Ν.Ν. 64, 31χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναφορικά με τον 28χρονο αλλοδαπό αλιέα, ο οποίος είχε μεταβεί μεσημβρινές ώρες της 24/12/2017, σε βραχώδη ακτή στην περιοχή ''ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ'' ν. Μυκόνου, για διενέργεια παράκτιας αλιείας και έκτοτε αγνοείται, γνωρίζουμε ότι εντοπίστηκε η σορός του, απογευματινές ώρες χθες, στην περιοχή ''ΤΗΓΑΝΙ'' ν. Μυκόνου, σε προχωρημένη σήψη, ενώ πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Σύρου για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση της εξαφάνισης από την Αλυκή της Πάρου, 61χρονης γυναίκας Τσεχικής καταγωγής που αγνοείται εδώ και τρεις ημέρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos