Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018 - Psts.gr

Τις ενημερώσεις παρακολούθησαν μαθητές Γυμνασίων της Σύρου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, βραδινές ώρες χθες, η παρακάτω διακομιδή ασθενούς, ο οποίςι έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, απογευματινές βραδινές ώρες χθες η παρακάτω διακομιδή ασθενούς, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η GOLDEN STAR FERRIES σας ανακοινώνει την έναρξη δρομολογίων του νέου ταχυπλόου πλοίου της, T/X SUPERSPEED στην γραμμή Θεσσαλονίκης – Σκιάθου – Σκοπέλου – Αλοννήσου και αντίστροφα από την Παρασκευή 15/06/2018. Η εταιρεία, πιστή στο πρόγραμμά της, διευρύνει την παρουσία της στην Ελληνική Ακτοπλοΐα με νέους προορισμούς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολιτιστικές εκδηλώσεις από 16 Ιουνίου έως 30 Ιουνίου 2018

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τέσσερα χρόνια αναμονής ήταν πολλά για το κορυφαίο ραντεβού του ποδοσφαιρικού κόσμου, σήμερα επιτέλους έφτασε η στιγμή της πρεμιέρας.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Οι εξετάσεις για Άδεια Οδηγού Γεωργικού Ελκυστήρα, Τύπου Α΄, Β΄ και Πτυχίου Χειριστού θα διεξαχθούν στις 29/06/2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:30 στο γραφείο του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έντονο το ενδιαφέρον των Κινέζων επιχειρηματιών για την ανάπτυξη του γαμήλιου τουρισμού στη Ρόδο. Κατά τη φιλοξενία κλιμακίου από την Κινεζική επαρχία Yunnan, «κλείδωσε» η διοργάνωση μίας ομαδικής εκδήλωσης γάμου, που θα λειτουργήσει ως «όχημα» για την προσέλκυση ζευγαριών από την Κίνα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας) στο τακτικό της συνέδριο στα Ιωάννινα (30 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου 2017) επικαιροποίησε τη θέση της για τη διασφάλιση των δημοτικών δομών παιδικής φροντίδας και των εργαζομένων σε αυτές, με έκδοση σχετικού ψηφίσματος, το οποίο εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με κεντρικό μήνυμα «Το αίμα μάς ενώνει όλους», γιορτάζετε κι εφέτος την Πέμπτη 14 Ιουνίου, η Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη. Αυτήν την ημέρα τιμάται διεθνώς, ο ανώνυμος εθελοντής αιμοδότης. Το μήνυμα του εορτασμού της Ημέρας του Εθελοντή Αιμοδότη δεν είναι μόνο να εξαλείψει την προκατάληψη, το φόβο και την άγνοια γύρω από την αιμοδοσία, αλλά κυρίως:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos