Σάββατο, 16 Ιουνίου 2018 - Psts.gr

Το καλοκαίρι εκτός από διακοπές, θάλασσα και κοκτέιλ στην αμμουδιά, σημαίνει και κουνούπια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Η κακοκαιρία «Μίνωας» που φέρνει… φθινόπωρο στην χώρα στην καρδιά του Ιουνίου, δεν άφησε ανεπηρέαστη και την Πάρο!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κακοκαιρία «Μίνωας» που φέρνει… φθινόπωρο στην χώρα στην καρδιά του Ιουνίου, δεν άφησε ανεπηρέαστη και την Πάρο!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φαίνεται πως η ασυνειδησία κάποιων δεν γνωρίζει όρια καθώς μετά το περιστατικό πυρκαγιάς σε άτυπη «χωματερή» κοντά σε κάδους απορριμμάτων στη ευρύτερη περιοχή της Νάουσας, ένα νέο συμβάν απύθμενης αδιαφορίας και εγκληματικής ανευθυνότητας έρχεται να προστεθεί και πάλι, στην περιοχή του οικισμού αυτή τη φορά, σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία του!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ίου, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Τ/Χ ''FLYING CAT 4'' N.Π. 10659 ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγιση του στο λιμένα της Σικίνου, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και ότι το πλοίο θα συνεχίσει το δρομολόγιό του για λιμένα Φολέγανδρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 14-06-2018 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 45χρονη αλλοδαπή η οποία στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου επέδειξε πλαστή άδεια οδήγησης και δελτίο ταυτότητας. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε εχτές το βράδυ, Παρασκευή 15 Ιουνίου στην Κέα, κατά τις 22.00 έως τη 01.00, στην περιοχή της Σταυρωτής, κοντά στο λιμάνι της Κορησσίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ομιλία Αντώνη Συρίγου, βουλευτή Κυκλάδων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., κατά την συζήτηση επί της προτάσεως δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης, που υπέβαλαν ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και 75 Βουλευτές της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας, σύμφωνα με τα άρθρα 84 του Συντάγματος και 142 του Κανονισμού της Βουλής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λόγω έκτακτων δυσμενών καιρικών φαινομένων ,το προγραμματισμένο για απόψε το βράδυ Φεστιβάλ χορωδιών θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο του Δημοτικού Σχολείου Νάουσας στις 20:30 !

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Mε ένα δελτίο τύπου της παράταξής του, ο Δήμαρχος επιχειρεί με 333 λέξεις να ανατρέψει την πραγματικότητα σχετικά με τις αποφάσεις του τελευταίου δημοτικού συμβουλίου αλλά και τα αποτελέσματα της πολιτικής του στη Παροικιά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos